تو کی نبودی لامصب :d:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصن نبودنت احساس نشد !!
تو کی نبودی لامصب :d:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصن نبودنت احساس نشد !!
اشتباه کردی برگرد برو سر خونه زندگیت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Xd
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-13-2016)
26 اسفند میانترم میزاره تا همه رو بیاره دانشگاه :imtwitchingplz:
میلاد از تو بعیده ،باو من از 10 اسفند دیگه نرفتم سر کلاس ( ناگفته نماند استاد گفت بهش بگید انداختمت )
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-13-2016)
Match 2218127598 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats تو این بازی یه ست هیروی دازل رو بردم .
نمدونم شانسم خوبه یا بد : |
pishva (03-13-2016)
ما تازه از اسفند رفتیم دانشگاه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلاسای دیگه که استادا هم ردیفن نمیریم
این چون رییس دانشگاست ، اینکارو کرد تا اونایی که تا این مدت هم نیومدن مجبور باشن 26ام بیان ، کلاسش هم 8 صبحه ، چند بار نصف کلاس رو راه نداد ، چون چند ثانیه بعدش رسیدن اول صبح ، ترافیک
از هفته قبل هم سفره هفت سین گذاشتن دانشگاه
pishva (03-13-2016)
چرا دیگه صندلی داغ رو ادامه نمیدید بچه ها؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
pishva (03-13-2016)
دارم مینویسم نفر بعدی poorya هست. در ضمن یکی اینو بگه که سوال بپرسه نه تو محمد
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من دیگه حوصله تایپ ندارم چند وقتیه...مگر اینکه حرفی رو حتما باید بگم که تو این مدت خیلی خیلی کم پیش اومده...
pishva (03-13-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©