FOR U FCB
صندلی داغ ( hot chair) با حضور sharingan
من میخواستم امشب این پست رو بزارم اما به خاطر تو الان گذاشتم تو هم بیا و سوال کن (زیر 30 تا قبول نیست)
FOR U FCB
صندلی داغ ( hot chair) با حضور sharingan
من میخواستم امشب این پست رو بزارم اما به خاطر تو الان گذاشتم تو هم بیا و سوال کن (زیر 30 تا قبول نیست)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خخخخخخخخخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی این اسپل دو نیکسو که رو اودی میزنی جیگرت حال میاد به دگون نمیکشه بنده خدا
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (03-14-2016)
آقا همین الان الکی به ذهنم خورد برم قوانین رو نگاه کنم،میلاد یکم غلط املایی داره مثلا
قانون شماره 33 ) مزاحمت برای مدیران در پیغام خصوصی یا تشویق دیگران برای این امر، خلاف قوانین محوب می شود و در صورتی که کاربر یکبار به قوانین توجه نکرد، با وی برخورد جدی خواهد شد.
fix pls ty
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
AnonymouS (03-14-2016),Mahdi-Void (03-14-2016),Milad._.R (03-14-2016),pishva (03-14-2016),samdeloges (03-14-2016)
برنامه MSQRD برای موبایل رو نصب کنید ، چیز باحالیه :smile106:
Mahdi-Void (03-14-2016),pishva (03-14-2016)
دوستان یه سوال cpu لپ تابم core i 7 هست ولی چرا دیر میاد توی بازی؟ تا دیروز نفر اول بودم...
windows 8
pishva (03-15-2016)
قبل از سرچ یه دست دمو بایک هیرو برو دو ثانیه هم کافیه بعد بیا سرچ بذار نفر اول میشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Audrey Hepburn
چون هیچ ربطی به cpu ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرعت لود شدن بازی به سرعت هاردی که بازی توش هست ربط داره ، در نتیجه بازی در ها یا ssd سریع تر = لود شدن سریع تر بازی.
البته به برای بازی های آنلاین به نت هم ربط داره.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Apdentist (03-15-2016),Mohammad_ai69 (03-15-2016),pishva (03-15-2016)
داداش ssd یعنی چی؟ من هیچی از pc و lap نمیدونم،هارد اون یکی لپتابم سوخته الان بخوام یه هارد بخرم که خیلی خیلی زود دوتا رو بالا بیاره چی بخرم خوبه؟ + قیمتشم بده لطفا،مرسی
pishva (03-15-2016)
حافظه SSD چیست و چگونه کار می کند؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیا برو اینو بخون یه ذره اطلاعاتت زیاد بشه
تاحالا دقت کردید لود بازی برای گیم دوم و بعد بدون بستن بازی خیلی سریعتر از گیم اوله؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در واقع اتفاقی که میوفته اینه:
بازی در هر بار باز شدن یه سری اطلاعات موقتی از خودش میسازه که با بستن بازی از بین میرن
برای مثال برای بازی dota2 اطلاعات مربوط به سرور اطلاعات دوستان دشمنان شما در هر بازی چه بات و چه آنلاین
هماهنگ سازی مپ و کارت گرافیک بازی
هماهنگ سازی بازی و نت و رم و...
هر کدوم از اینها به طور جداگانه ای بانک اطلاعاتی ایجاد میکنه و از اونجا که بعضی از اونها از یک بازی به بازی بعد فرق داره بازی مجبوره اونارو بعد از بستن بازی پاک کنه تا فضا اشغال نشه بعضی از اطلاعات از بازی به بازی عوض میشن و با پایان بازی و زدن گزینه ی close در بازی، پاک میشن مانند اطلاعات هر بازیکن و اینها در بازی بعدی دوباره دانلود میشن که باعث تاخیر جزیی میشه ولی بعضی اطلاعات تا بستن بازی و کمی بعد از آن حتی بعضا تا قبل از خاموش کردن رایانه هنوز وجود دارند مانند هماهنگ سازی مپ و کارت گرافیک پس اگر از بازی اول به بعد یک سری اطلاعات وجود داشته باشند مسلما سرعت لودینگ بالا میرود
همانطور که گفته شد سرعت نت بسیار در این امر موثر است
سرعت لودینگ گیم اول برای دستگاهایی که فریز هستند(فضای خالی بیشتری روی هارد و درایو ها وجود دارد) بیشتر است
این درایو درایوی است که استیم در آن نصب است
ویرایش توسط samdeloges : 03-15-2016 در ساعت 08:13 AM
Audrey Hepburn
سلام . اقا دهن من سرویس شده الان یه هفتس دارم زور میزنم کوعست یکی مونده به آخری وینترو تموم کنم نمیشههه. باید توی 25 مین 11250 تا گلد جمع کرد من تونستم تا 11200 برم نشد که نشد
pishva (03-15-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©