attacker به خودش پیشوند EG داده همین الان تو واچ دیدم universe با rtz هم اومدن سکرت از universe بعید بود
attacker به خودش پیشوند EG داده همین الان تو واچ دیدم universe با rtz هم اومدن سکرت از universe بعید بود
pishva (03-23-2016)
ای خدا سال 2013 اوایلش اتکر با من پلی میداد حالا اون داره کجا میره و من کجام اون موقع فقط kunka -pudge -axe
بیشترم kunka.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-23-2016)
دوستان اگر شما میخواد چیزی از براک لسنر بخرید مطمئنه بنده از ایشون خرید کردم و کاملا ادم درستی بودند
داداش ممنون شما لطف داری شرمنده نکن دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
dark druid (03-23-2016),pishva (03-23-2016)
من داشتم استریم admiralbulldog رو میدیدم دیدم پسوند EG گذاشته امکان داره رفته باشه EG? جایی رسمی ندیدم که اعلام کنن
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
pishva (03-23-2016)
پست ها پاک شدند.
به دنبال حاشیه نباشید. پلی دوتا سایت همسایه ما هست و ما به فعالیت سالمشون احترام میزاریم.
علی رغم اتفاقات سال های پیش امروز هر سایت فعالیت خودش رو داره و من به نمایندگی از سایت خودمون اجازه ایجاد حاشیه های جدید و پرداختن به موضوعات قدیمی رو نمیدم.
Brock Lesnar مراقب پست هایی که میزارید باشید.
بچه ها راسته میگن چندتا از فروشگاه های جهانی که کالا میفروشن به ایران هم ارسال میکنن؟ البته نه معروفاش مثل ebay و amazon
مثلا سایتی مثل aliexpress
فات د واک؟
pishva (03-24-2016)
آره ولی هزینه اش زیاد میشه . اونهایی هم که از سایت های خارجی خرید میکنن یه کالاهایی به صورت عمده میگیرن که تو ایران کمیاب باشه که اونا سود بکشن روش و سود بکنن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
pishva (03-24-2016)
خدایی این چه وضعشه چون اکانت لیمیت هست نمیشه چت آفلاینی که برام فرستادن رو باز کنم ببینم چی بوده کی بوده
حسین کجایی
سلام عزیز،نوشتم داداش ببخشید بابت remove ،چون اکانت رو فروختم،بعدش نوشتم بی زحمت این اکانت رو ادد کن
323546778
pishva (03-24-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©