خب پس. این حرفا چیه مگه remove دلیل میخواد ادد نمیتونم کنم که لیمیتم
حسین کجایی این اکانتمو باید آنلیمیت کنم... :دی
خب پس. این حرفا چیه مگه remove دلیل میخواد ادد نمیتونم کنم که لیمیتم
حسین کجایی این اکانتمو باید آنلیمیت کنم... :دی
pishva (03-24-2016)
شما چقد اکانت عوض میکنین
حوصلتون میکشه هی از نو بازی کنین ؟
من یه بار از اول بازی کردم وسطش 20 بار منصرف شدم
داستانش طولانیه
برای رهایی از اکانت اصلیم که داغون هست این کار رو میکنم. ۲ بارم این کار رو کردم نتیجه نگرفتم توی دومین آیدی که ساختم یک بازی با admiralbulldog افتادم یک بازی هم یکی از رو ب رویی هام 6k بود اما بازم نتیجه نداد چون بعدا" خراب شد...
تازگیا روش بازی کردن با bot رو فهمیدم برای همین دارم اینو امتحان میکنم. تا به اینجا هم رکوردش بازی با یک 5.5k بوده که برا ۲ ۳ هفته پیشه...با اینحال نگاهم به آینده روشنه! خخخ
pishva (03-24-2016)
OMG فیلم Deadpool اومد با کیفیت HDRIP 1080p نمی تونم باور کنم :imspinningplz::crosseyedclapplz::awesomenessplz:
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
من زیاد رو ایدی کار کرده بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رو AVG گیم که سولو میرفتم 4.6-4.9k هم اومد
یعنی 2 تا بازی اول 4.9 و بعدش 4.6 شد
من هر دوتا بازی رو بد بازی کردم
بعدشم نمیدونم چی شد که بیخیالش شدم گفتم برگردم اکانت قبلیم
این شد که با هیرو اندینگ رفتم سولو رنک
و در نهایت رنک 3.4 رو داد
شاید اگه حوصلم کشید یه بار دیگه هم بازی کنم
ولی راستشو بخوای دوتا2 از چشمم افتاده دیگه مثل قبل نمیچسبه
pishva (03-25-2016)
منم با ربات حوصلم سر میره بازی میکنم. تمام بازیها نهایتا" دقیقه ۲۶ تموم میشن یا خیلی زود باشه ۲۱ سختیش هم unfair هست تازه اما همینه کاری نمیشه کرد
الانم یک بازی عادی باهاش رفتم اعصابم خورد شد...مثلا mirana 5k داشتیم :smile106: :smile14: امیدم به کسی نیست اما یکم که kda خوب بگیری با یک مشت حیوانات اهلی و وحشی هم تیمی میشی
تو اون 2 تا بازی اولی که باختم مین 20 تموم شد بازی
فست راش نبودن ولی خیلی بد میزدن نمیدونم چطوری پیک کرده بودن
همون پچی بود که لشراک و لینا خیلی باگ شده بودن
pishva (03-25-2016)
30% packet loss همین الانم بازی کردم...این رو واسه این میزارم یک وقت فکر نکنید وقتی میگم این اکانت رو فقط خدا میتونه نجات بده دروغ میگم. واقعا کارش با خداست :دی
اومدم رو ۳۷۸۰ حالا خخخ بازی خیلی آسونی بود اما فقط ای کاش spell زدن هارو میدید خخخ باز با این حال kda این شده... :smile4::smile53:
انقدر تیک تیک میشد اصلا dagger نرفتم. dagger کنم چی بشه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
pishva (03-25-2016)
خیلی جالبه که
من اصلا تو CMd
پاکت لاست ندارم
ولی تو گیم 10 درصد پاکت لاست دارم
نمیدونم مشکل از چیه
به نظرم سرور استیم مشکل داره
pishva (03-25-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©