pishva (03-25-2016)
آره واقعا نجاتش فقط کار خود خداست.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-25-2016)
pishva (03-25-2016)
والا تو دنیای واقعی که نه دوستی داریم نه دل خوشی نه زندگی درستی مریض هم هستم دیگه برای فراموشی این دردا مجبوری میرم پای دوتا دیروز دیگه آخرین باری بود که بازی کردم هم استیم و هم دوتا رو باهم دیلیت کردم برن به جهنم مشتی احمق معلوم نیست تو شرکت چه کار میکنن استراتژیشون فقط پول در اوردنه.15 تا بازی پشت سر هم به طور کامل بی انصافی برام اومده بود تیم خودمون آزار نمیفهمیدن پیک الکی میدادن خدا شاهده تیم مقابل مثل پلیرای اینتر نشنال بازی میکردن اصلا مونده بودم چیکار کنم حالا دو سه تا بازی جاش روی چشم ولی 15 تا پشت سرهم بازی هم به طور نا برابر... یکی از بازی ها هم که داشتیم میبردیم یه دفعه مورفلینگه رفت یه دیواین گرفت و عمدا خودشو تو فانتین دشمن کشت حالا دیواین م دست اسون تیم مقابل افتاد بهش میگفتیم چرا اینکارو کردی هی مینوشت LOL LOL LOL خوب حرومی لول بره تو... بعد هم ابندن گیم کرد بازی رو هم برگردوند به نفع تیم مقابل...دوتا بازی آخری هم دوتا استک پارتی برام افتادن یکیشون روسی میحرفید و یکیشون ترکی درصورتی که لنگویج فیلتر انگلیسی زدم و حرف هم که میزدم روسه مینوشتcyka ترکه هم مینوشت gotveren(اینو دیگه عزیزان باید بفهمن چه معنی میده) دیگه سرم داشت میترکید به سیم آخر زدم هم دوتا و هم استیم رو دلیت کردم گور باباشون عوض درست کردن مچ میکینگ فقط بلدن آرکنای الکی و ست های مسخره که هیچ ارزشی تو بازی کردن ندارن درست میکنن رفتن ست هایی رو که توی سورس 1 مفتی به عنوان جایزه برای تمرین کردن به پلیرا میداد حذف کردن و به ستای فروشی با قیمت 150 دلار(ست اسنایپر کابوی) اضافه کردن دیگه معلومه چه آدمایی ان.تو این دنیا که همشون فکر خودشونم تو دنیای غیر واقعی هم که اینطوره میگن جدی نگیر خوب وقتی هیچ دل خوشی ندارم دیگه نا خودآگه اینارو جدی میگیرم.
گایز ؟
یه چیز عجیب
اگه برای فانتوم اساسین شیش تا دیواین ببندین هشت هزار تا کریت میزنه lol
برای اینکه متوجه عمق فاجعه بشین این صحنه رو فرض کنین که میرسین به روشان میگین دالی ! و با یه اتک نصفش میکنین ایکس دی
pishva (03-25-2016)
1GB اپديت داده؟
چيه اپديت؟ البته من الان شهر نيستم نميدونم فقط دوستم گفت ١ گيگ اپديت داده بازي!
Sent from my iPhone using Tapatalk
pishva (03-25-2016)
دوستان من میخوام برم امام رضا (مشهد) چیزی نیاز ندارید؟ همه رو دعا میکنم./
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
التماس دعا(البته خودم هفته قبل از عید رفتیم مشهد همه رو دعا کردم)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبل از عید فوق العاده خلوت بود.
همه میگفتن مسافرا کمتر از هر سالی بوده.
دور ضریح امام رضا (ع) ساعت 1 نصف شب 1 دور کامل هم نبود...
misery - w33 - saksa - moo - resolution
avengers
این تیم تو 2 ماه disband نشه صلوات ...
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (03-25-2016)
چرا ترکیب سکرت رو به هم ریختن؟!
این تیم که تازه داشت خوب نتیجه میگرفت!
pishva (03-25-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©