ترکیب EG رو بعد اینکه قهرمان TI شد عوض کردن . ترکیب Secret رو بعد اینکه قهرمان major شد عوض کردن . دلیل بیشتر میخواین ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I.L.L.U.M.I.N.A.T.I
ترکیب EG رو بعد اینکه قهرمان TI شد عوض کردن . ترکیب Secret رو بعد اینکه قهرمان major شد عوض کردن . دلیل بیشتر میخواین ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I.L.L.U.M.I.N.A.T.I
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بله محمد شکسته شد رفت آقا دلم خونه.
shadow shaman اصلا منو ساپ نکرد رفت بات invoker رو ساپ کرد جالبه آیتماش heart -blade mail -maelstorm -aghanim اینا دیگه کین اینوکر 9k گلد داشت آیتم نخرید،qop هم که هیچی... من solo top در برابر wr-techies بودم.
حالا باید 12 بازی دقیق پشت سر هم ببازم ____ این یه قانون تو دوتا2
ویرایش توسط Apdentist : 03-25-2016 در ساعت 02:43 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
داداش پیشنهادم اینه یا پارتی بروThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا یه چند وقتی تو اون اکانت بازی نکن
pishva (03-25-2016)
میلاد
چرا انقد سلیقه مردم واسه آهنگ بد شده
آلبوم پازل بند به این قشنگی خودشو کشته +4 / 2- عه الان
بعد آهنگ توهم عاشقانه - امید جامع نصف آهنگای پازل بند هم قشنگ نیست +4 / 0- شده
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _
پیشنهاد میکنم بگیرین خیلی قشنگه :
Media 7
هرچی هست زیر سر این arteezy هست یه تیم قهرمان میشه میگه منم می خوام بیام همه هم راش میدن EG قهرمان شد رفت EG دوباره سکرت قرمان شد داره میره secret می...ینه به سکرت حالا یه تیم دیگه قهرمان میشه میره اونجاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
pishva (03-25-2016)
دوستان موقعی که من لب تاپ رو از شارژرش جدا میکنم بعد از چندین دیقه خود به خود خاموش میشه چی کار کنم ؟
pishva (03-25-2016)
arteezy بازیکن خوبیه . در ضمن قبلا EE RTZ Universe با هم تو تیم speed gaming اگه اشتباه نکنم بودن . ولی این دلیل این همه جابه جا شدنش رو توجیه نمیکنه . همون اول هم که رفت تو EG گفتم ، RTZ و sumail با هم تو یه تیم دووم نمیارن . الان هم میگم اگه بخواد رول RTZ مید باشه و Envy کری باشه ، بازم دووم نمیارن و تیم منحل میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (03-25-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رو 4تا رای حساب میکنی ؟
بازدید مدیا7 بیشتر بخاطر آهنگ های قدیمیشه که از گوگل میان ، مثلا آهنگ سلام فریدون بالا 3هزار تا رای مثبت داره تو مدیا7
در مورد آهنگ هم من به شخصه آهنگ امید جامع رو حرفه ای تر میدونم
این آلبوم پازل باند در واقع آهنگ های قدیمیشه، زمانی که معروف نشده بودن ،برای همین هم از تک آهنگ های قبلیشون ضعیف تر بود
رو 4تا رای نمیشه حساب کرد مردم چی میپسندن ، احتمالا 2تاش خود من و تو هستیم
دوستان از کجا بفهمم کارت گرافیک لپ آخرین اپدیت هست؟ مدل=asus
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-26-2016)
برو توی سایتش مدل لپ تاپ رو بزن آخرین رو دانلود کن هر هفته داره آپ جدید میاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ATER : 03-25-2016 در ساعت 11:36 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©