دستو بال مارم بگیر :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دستو بال مارم بگیر :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
مرسی از دوستان گلم بابت همدردی .ater خدا وکیلی این جمله ای که تو گفتی چرا حس اون عروس بهم دست داد.
محمد جان آره واقعا ایران دیگه داغون تر از داغون شده.. حیف دستم به جایی بند نیست وگرنه شمارو هم میاوردم. فعلا باید برم درس بخونم فقط تا این مدرک رو بگیرم و هر چه خدا بخواد...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش چقد ميتوني هزينه كني؟
پي سي فقط؟
من
RuneSpace
و
World of Tanks
و
Smite
رو به عنوان بازي f2p رو پيشنهاد ميدم
اگه هزينه بكني هم بازي هايي كه تو سبك h1z1 و DayZ هستن بسيار سرگرم كننده هستن
اينا حدودن ٦٠ الي ١٠٠ قيمتشونه
بالاي اين مبلغ هم خرج كني بگو معرفي كنم داداش
Team Secret
pishva (04-05-2016)
داداش هرچیزی که اندازه دوتا به من بده میگیرمش :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه عالی باشه تا 200 تومنم هزینه میکنم
(فقط پی سی و پلیر های زیادم داشته باشه )
شوتر اول شخص یا استراتژی اولویت با ایناس . .
ممنون از کمکت
ویرایش توسط dark druid : 04-05-2016 در ساعت 08:04 PM
pishva (04-05-2016)
توي استيم يه نگاه به squad و سري cod بندارز.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولي كامپيوترت بايد به خوبي بتونه اجرا كنه بازي هارو تا لذت بيري از بازي.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان میخوام یه آموزش بنویسم چی پیشنهاد میدید؟ کسی حال همکاری داره؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (04-05-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آموزش Lifestealer من که خیلی بهش نیاز دارم . کسی هم ننویسه دست به کار میشم.- تا اونجا که بتونم همکاری می کنم.
"I'm the beast of bedtime tales."
pishva (04-05-2016)
داداش گلم Lifestealer آموزش خاصی نمیخواد که. یه هیروی سخت تر
pishva (04-05-2016)
همه ی هیرو ها یه سری ریزه کاری دارن گاید واقعا کمک میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم بلد نیستم بذارین حتما
مرسی
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (04-05-2016)
pishva (04-06-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©