ترول =bashThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جاگر 3bf,no mkb
ترول no mkb,blink
GG WP
ترول =bashThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جاگر 3bf,no mkb
ترول no mkb,blink
GG WP
1 ساعت و 39 دقیقه بعد اینطوری ای خدا لعنت کنه jugger
تازه جالبه single draft هم هست نه بازی معمولی...
ویرایش توسط Apdentist : 04-08-2016 در ساعت 01:21 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (04-08-2016)
آره ولی بازی بعدش رفتم تو 20 مین جمعشون کردم
جهان سوم همینه دیگه مگه میشه شما با یه ایرانی تو یه تیم بیوفتی و دعوات نشه دیگه چه برسه تیمه مقابل...
pishva (04-08-2016)
منم هر وقت میبینم توی تیمم یکی ایرانی هست اصلا speak نمیدم هیچ هیچ.
oMFG همین الان توی رنک 5k یکی هست high nima اسمش ... توی تیم ما هم هست. از هر چی بدت بیاد سرت میاد ...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (04-08-2016)
امروز یه اتفاق خیلی خوب برام افتاد....
دوتا 2 رو برای همیشه پاک کردم! میخوام به زندگیم برسم و دوتا رو ترک کنم... خدایا خودت کمکم کن!
''iMM (04-08-2016),pishva (04-08-2016),samdeloges (04-08-2016),UnHoLy666 (04-08-2016)
خخخخخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جالب بود!!
من زیاد با ایرانی قریبه نبودم ولی دوتا گیم تیم فول ایرانی باهام بودن یعنی چهارتا یا سه تا پارتی ماهم ایرانی
دوبار یه بازی نساج یکی آکس دوتاشم باختم ولی اونا باحال بودن فقط فحش خارومادر میدادن به تیم حریف میکروفونشون روشن بود ولی به من فحش ندادن من ازشون چیزی نشنیدم ولی خب بقیه کشورهاهم فحش میدند ولی اینکه ایرانیا چشم پیشرفت همو ندارند رو قبول دارم
البته شما دوستان که گلید همتون
خیر سرم میخوام برم کنکور بدم غریبه رو با ق نوشتم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Darktoheaven (04-08-2016),pishva (04-08-2016)
بك اپ كه داري؟ وگرنه كلي از حجمت ميپره D:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
Ecsprt (04-08-2016),Lone Star (04-08-2016),pishva (04-08-2016),samdeloges (04-08-2016)
خخخخخخخخخخخخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Loooooooooooooool
لایک!!!
اگه بکاپ خواستی من دارم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
اولش خوشحال هستی بعد میفهمی چه غلطی کرد میری حجم میدی دانلود میکنی خخخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا بی شوخی ، امید وارم بتونی دوم بیاری اگر ما جای هر دست بازی کردن یک کلمه انگلیسی یاد گرفته بودیم الان فول بودیم.
هرکی 2000 تا کلمه از یک زبان رو بلدباشه راحت حرف میزنه 3700 دیگه جای خود دارد.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©