ببخشید این جمله معروفو کی گفته؟ هر جا میرم خیلیا میگن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشید این جمله معروفو کی گفته؟ هر جا میرم خیلیا میگن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I Got Tha 85
[SIGPIC][/SIGPIC]
Hossein.IR (04-11-2016)
همين اعتماد به نفس هاي الكي از قبيل ما باهشيمو ما تيزهوشمو فلان ما رو از بقيه عقب انداخته
به خدا ما هم آدميم ژاپنم آدم داره آمريكا هم آدم داره هركدوم هم نخبه دارن هم احمق
هركيم عقب موندگي مملكتمونو بندازه گردن اسلام كه واقعن احمقه و فقط بهانه تراشي ميكنه براي كم كاري هاي خودش البته من منكر اين نيستم كه تو مملكتمون به نام اسلام هر غلطي كه ميخوان ميكنن ولي تشخيص اين مسئله چندان سخت نيست
چه خوبه چشامونه وا كنيم از اين چرنديات بكشيم بيرون يه ذره هم كه شده واقع گرا باشيم
ياده اون جمله امير كبير ميفتم كه ميگه يه مملكت براي پيشرفت مردم عاقل ميخواد نه وزيرو شاه عاقل
Team Secret
احساس میکنم یاد وبسایتهای قدیم خودم میوفتم اون زمان که آنلاین وارز و گیم خورو داشتم و سایت دوم گیم ایران بودم. یادش بخیر
Ecsprt (04-11-2016)
مارک تواین . نمیدونستم کی گفته ولی چون شما پرسیدی سرچش کردم . نمیدونم کیه و برام اهمیتی هم نداره . فقط چون جمله ش سرشار از معنی بود گفتم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
دوزـتان پلیر می خوام با هم رنک آپ کنیم 2400 میخوام برسم 3k سولو رو 3k کردم
[SIGPIC][/SIGPIC]
حال و هوای این روزها جزو آرمان های ما نبود...
وقتی همه ی طلاییها گذاشتن و رفتن آخرش معلومه کیا میان بالا.
همه هم خودشون رو کشیدن کنار هیچکس صداش در نمیاد. مگر اینکه من بیام پست بزارم حرفی بزنم. مطمئنا این هم از روی دلسوزیه...
تا چند وقت دیگه درست میشه...نشد منم رنکم مشکی میشه
دارم سعی میکنم بفهمم ولی کاش یه راهنمایی میکردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این مربوط به چه موضوعیه¿¿¿¿
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
یعنی من باید 41 ای پست پاک کنم؟ این درسته آیا؟ مگه 12 سالتونه؟
ATER (04-12-2016)
نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید 40 تا پاک میکردید
پست آخر من ربطی به دعوا نداشت از مدیر ارشد که سبزه سوال کرده بودم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©