آقایون اساتید و مراجع انجمن
این شرط*بندی که ما با آیتم در دوتا 2 انجام میدهیم آیا روا و جایز است؟
آقایون اساتید و مراجع انجمن
این شرط*بندی که ما با آیتم در دوتا 2 انجام میدهیم آیا روا و جایز است؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Viper (04-17-2016)
با اختلاف مزخرفترين پست تايپك بود بهت تبريك ميگم تلاش هاي بي وقفه شما عزيزان كه تايپك ها و شبكه هاي اجتماعي رو تبديل به خبرگذاري هاي مطمئن كرده ، شما همينطوري هرچي. ميرسه دستت بدون تغيير اينجا ارسال كن من مطلع شم از وضع اسف بار كشورمون و امسال شماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samdeloges (04-17-2016)
توصیه میکنم اصلا دوروبرش نریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انگار سیاست قاتیشه
2-3 بار اول که ببری معتادش میشی بعدش میبینی ایتم گرون قیمت باختی
یه چیزی هم هست که نباید ایتم با جم بت بزاری
چون وقتی بهت برمیگردونه میبینی جمش عوض شده
حلال حلال.چون استرسی که توی بت هست ممکنه سکته قلبی کنی و کار هر کس نیست! ولی بهتره انجام ندین وگرنه عاقبتتون مثل من میشه ! Lost 1500$This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انجام بده حالال اما با منطق و حساب کتاب درست و اطلاعات کافی در مورد تیم ها . اکثریت که می بازن شانسی کار میکنن من از رو شناختی که به شما دارم قبلش تحقیق میکنی و سعی کن افراد خارجی که توی اینکار حرف برای گفتن دارن اشنا شی . یه جورایی مثل بازار بورس میمونه که باید ادم داشته باشی تا خبرهای به روز رو بهت برسونن که مثلا امروز ناوی استادین اورده ، این یعنی می خواد بزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چجوری میشه شرط بندی کرد ؟ راستی چجوری میشه جوین داد به تیم ؟
نكنيد اقا نكنيد حرامه حراااام !
Sent from my iPhone using Tapatalk
کی خواست انجام بده پرسیدم
ولی درست هم میگه... چون این هم یک نوع قمار محسوب میشههههههه
از نظر 80% مرجع های تقلیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر شرط بندی که باعث شرطی شدن بشه و شما برای باختن چیزی رو از دست بدید مثل پول و حتی زمان حرام هست.
----
آدم هزار بار با کله برعکس بر تو بشکه قیر داغ ولی یه بار با یه نوب 3500 تا 3900 تو رنک یار نشه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©