اونایی که میگن حرامه ، بذار ساکت باشم مثل ادم زندگیمون رو بکنیم
کجاییند اونایی که حرف از حرام میزنند زمانی که بانک و..... دارن خون من و تو رو میمکن
کمی فکر کن لامصب این مغز برا چیه پس
اونایی که میگن حرامه ، بذار ساکت باشم مثل ادم زندگیمون رو بکنیم
کجاییند اونایی که حرف از حرام میزنند زمانی که بانک و..... دارن خون من و تو رو میمکن
کمی فکر کن لامصب این مغز برا چیه پس
samdeloges (04-17-2016)
فقط تو این مملکت چیزی حروم نیست که با کلاه شرعی (!) انجام بشه ...
"I'm the beast of bedtime tales."
خیلی هم گفتن حرامهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برنامه زلال گفت حرامه داشتن میبستنش.
همه مراجع گفتن سود بانکی حرامه.
ولی دست کله کنده هایی پشت پرده هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
''iMM (04-17-2016),samdeloges (04-17-2016)
واقعا چیزیو که من گفتم رو جدی گرفتی؟ نه واقعا؟ یعنی بنا بر شخصیتی که دارم توی انجمن به من میومد اون حرف رو جدی بزنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی دیگه طمع کردی!! یا خود خدا...من که دیدم دلم کباب شد خدا به دادت برسه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینارو ای کاش لاافل بازی میکردی یا میفروختییییییی
samdeloges (04-17-2016),UnHoLy666 (04-17-2016)
کاری به شخص شما ندارم اخه . من کسی رو نقل و قول نکردم اکثریت بدون فکر دارن زندگی میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون تنها کسی اینو گفت من بودم! اصن ول کن من کیم که کسی بخواد به من اشاره کنه ( اصلا هدفی هم از این چیزی که گفتم نداشتم دیدم دارید در مورد بت حرف میزنید منم یه چی نوشتم )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بانک و ... دارن کار اشتباه میکنن ما چزا باید مثل اونا رفتار کنیم؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ecsprt (04-17-2016)
بت همش به شناس بستگي داره وگرنه من كسي نبودم كه الكي بت ببندم سر تيم ها. مثلا توي همين عكسي كه گذاشتم lgd&vega دقت كنيد از چه تيم هايي باختن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
يا عكس اول mineski Vs Fnatic بود mineski خيلي جلو بود ولي يه صحنه mushi فيد گرفت تكي بازيو جم كرد.mineski اصلا throw كرد.
ايتم هارو سعي كردم بفروشم ولي تو ايران كي پول ايتم ميده.يا اگر بگي از بت بردم ميگن نه حرام است.شاپ هاي ايراني هم كه نميخرن.ما هم دلو زديم به دريا D:
Sent from Vallhalla
ویرایش توسط UnHoLy666 : 04-17-2016 در ساعت 02:06 AM
samdeloges (04-17-2016)
شما خودتم دقت کردی چی گفتی ؟ به عمق جملت فکر کن ، چیزی که شما گفتی یعنی اینکه خودشون مال خودشون رو نغض میکنن یعنی اگر نغض نبود جلوش گرفته میشد پس در اساس اشتباست . هرانچه به نفع باشه حلال و هرچه به ضرر حرام . تنباکو یادته یا خوندی ، چون در اون زمان از لحاظ واردات و پخش و یا صادرات پولی دریافت نمیکردن و این حق برای کشورهای دیگه بود برای جلوگیری از سود گفتن حرام تا مردم استفاده نکنن . اما چرا بعدها حالال شد ؟ میگم فکر کنید و بی پایه صحبت نکنید برای همینهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samdeloges (04-17-2016),Viper (04-17-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©