Pokerface god :pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokerface god :pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولين پست من تو انجمن يادش بخير :دي
-------------------
سلام به دوتا باز های عزیز
من یه مشکل داشتم توی دوتا ۲ امیدوارم کمک کنید
من لپ تاپ asus k55v دارم گرافیک GeForce 610m 2G رم هم 6 و سی پی یو هم core i 5 هست اما دوتا ۲ رو گیر گیری میاره! هیچ رند نیست حتی گرافیک هم اوردم پایین و تو تنظیمات خیلی تیک هارو برداشتم درست نشد... اخر گیر ها رو داره حتی ویندوز هم عوض کردم درست نشد کسی میدونه مشکل از چیه؟؟ * ( فقط دوتا ۲ اینطوره! بازی های دیگه رو خوب میاره )
حتی یکی از دوستامم با گرافیک ۱ و رم ۴ خیلی خوب و بدون گیر گیری میارش بالا!
اگه کسی میدونه کمک کنه.... ممنون
---------
يادمه اخر درست نشد تا وقتي ريبورن كه اومد خوب شد!
xD
dark druid (04-17-2016)
شمایی که الان ادعای مسلمون بودنت میشه هنوز چیز ساده ای مثل اینکه تورم رو برای پس گرفتن پول حساب کنی حرومه رو نمیدونی!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه طور میگن اگه کسی 1 ریال اضافه بگیره رباست ولی اینجا میگید تورمه مشکلی نیست؟
در مورد بت هم اول پرس و جو کنید الکی تز ندید.
(Ater جان شما میتونی دین رو برا خودت اینقد سخت کنی که پس فردا بگی بدبختی من به خاطر دینمه و ...)
یه جایی هم گفتید 80 درصد مراجع میگن شرطبندی حرامه.در صورتی که همه ی مراجع بدون استثنا میگن حرومه
میترسم پس فردا بگید مسابقه ها هم حرومن چون اگه بردی اینو بهت میدن اگه باختی اینو میگیرن(بت هم دقیقا مثل یه مسابقه میمونه)
برا اینکه روشن بشه یه مثال میزنم:
مسابقات که قطعا حروم نیست.
توی مسابقه یه چیزی ازت میگیرن (آیتم هایی که اول باید بذاری)(ولی شرطبندی مفتیه و دوطرف بدون هزینه قمار میکنند) و اگه بردی که بهت جایزه میدن(که همون ست هایی میشه که دوتا بهت میده) اگه هم باختی که هیچی فقط هزینه ی اول کار رو برنمیگردونن (مثل بت که اگه ببازی که باختی هزینه ی اولی که دادی کم میشه)
ویرایش توسط Slayer : 04-17-2016 در ساعت 07:28 PM
Butcher (04-18-2016)
دلم برای جوونای این مرزو بوم میسوزه ، من در صحبت دوستمون اینو میگم :
الان سایت هایی هستن زیر نظر وزارت دارن در باریه مسابقات فوتبال داخلی کشور مثل استقلال و پیروزی ، شرطبندی برگذار میکنن و هرگز هم فیلتر یا جلوگیری نکردن یکی از بچه های سایت هم درش شرکت کرده بود این حرامه ؟ اگر حرامه پس چرا کله گنده ها دارن انجام میدن و کاری نمیکنن اینهایی که حرام اعلام کردن . اگر نیست ، پس حتما می خواین بگین این فرق داره و شرطبندی نیست :d
بابا تا کی می خوای خودتو به خواب بزنی اخه ، ولش کن اصلا من نمیتونم ج ندم بعد وقتی ادم پست از یه جون میبینه حیفش میشه
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کی گفته حرومه ؟! دقیقا به کسی پول قرض بدی ، میتونی ارزش کم شدن پولت هم بگیری !
کی گفته 1 ریال اضافه بگیره مشکل داره ؟! پس سرمایه گذاری از نظر شما حرامه ؟
پس شما فکر میکنید تنها با بیل زدن و کارگری میشه پول حلال در آورد ؟
ما پول میدیم به بانک تا باهاش کار کنه(مثل بورس، ساخت و ساز و..) و مقداری از سودش رو به ما بده ، این از نظر اسلام مشکلی نداره ، اگه داره یه سند یا نقل قول معتبر از مراجع بیارید
در مورد بت ،
وقتی با برد و باخت چیزی از دست میدی یا بدست میاری یعنی شرط بندی ، تو بت چیزی از دست نمیدید ؟
تو مسابقه با باخت چیزی ازت نمیگیرن ! اگه بگیرن میشه شرط بندی و حرامه
اونی که اول بدی به عنوان ورودی ، بخاطر باخت دادن نیست ،همه باید اون ورودی رو بدن!
اگه در تحلیل و تفسیر اینجور مسایل ساده ناتوان هستید ، مشکل از جای دیگه ست
اگه اعتقادی ندارید بگید اعتقاد ندارم ، از طرف اسلام به قول ایشون تز ندید
ATER (04-17-2016),Hooman.J (04-17-2016),Mahdi-Void (04-20-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا مغلطه میکنی
اینکه یه سایتی فیلتر نشده ، یعنی حلاله ؟ چه ربطی داره !
فردا بیان سایت های پـورن رو از فیلتر در بیارن ، یعنی دیدنش از نظر اسلام حلاله ؟!
ATER (04-17-2016),Dav1d (04-17-2016),Hooman.J (04-17-2016),Mahdi-Void (04-20-2016)
طرف پيشونيش به مهر نخورده درمورد اصول و فروع و چپ و راست دين فكت صادر ميكنه
glhf
Team Secret
کی گفته که اسلام = دولت ایران ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن در مورد مسابقه ، که ورودی میگیرن و جایزه میدن به برنده ،
الان پرس و جو کردم ظاهرا این هم بدون اشکال نیست و بعضی ها میگن حرامه ، بعضی ها هم میگن مشکلی نداره ، چون برگزارکننده صاحب اون پول میشه ، که میتونه برای مسابقات یا سازمان یا.. خودش خرج کنه
و در آخر به برنده یک جایزه میده که میتونه از طرف خودش باشه یا اسپانسر ، یعنی صرفا دلیل نمیشه اون شرکت کنندگان پول رو برای جایزه داده باشند ، پس مشکلی نداره
همچنین بعضی ها میگن نیت طرفین هم مهمه ، مثلا اگه کسی میاد پول ورودی رو میده که بازی کنه تا جایزه بگیره ، حرامه ، چون میشه عین قمار
یعنی اینکه برگزار کننده بگه ورودی بدید تا به برنده جایزه بدیم ، مشکل داره
کلا بحث پیچیده ایه و خودم به نتیجه درست نرسیدم هنوز
ولی اون شرط بندی شکی درش نیست که مشکل داره ، و با صراحت همه مراجع میگن حرامه
''iMM (04-17-2016)
از نظر فنی من با اسلام مشکل دارم ولی دلیل نمیشه چیزی که حکومت اجرا میکنه اسلام باشه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
ATER (04-17-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©