منطقي.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
معلوم نبود گیمه یا جنگ
74 دقیقه
وsven reported
Match 2304825561 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
ما عملا 3 تا بودیم OD که نوب sven هم که هوچ
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
مگه از زیرنویس استفاده نمیکنی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (04-19-2016)
پوریا کجایی که پست ها رو از دم پاک کنی رفیق؟
ویرایش = یهو دیدم تاپیک از ص 461 باز شده و جلوتر نمیره میلاد مشکل چیه؟
ویرایش توسط Apdentist : 04-19-2016 در ساعت 07:04 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خدا بیامرزش
مهرداد اولادی هم آسمانی شد روحــــــــــــــــــــــ ـ این اسطوره شاد ،امیدوارم خداوند به خانوادش صبر بده
به گزارش "ورزش سه"، طی تماسی که با بیمارستان شهدای تجریش برقرار کردیم مشخص شد مهرداد اولادی در ساعت 14:56 به بیمارستان منتقل شده و تلاش پزشکان برای cpr (احیای قلبی ـ ریه) به نتیجه نرسیده است. به گفته مسئولان بیمارستان علت فوت ایست قلبی بوده است؛ همان چیزی که هادی نوروزی کاپیتان پرسپولیس را هم از فوتبال ایران گرفت.
در حال حاضر مسئولان بیمارستان از مردم درخواست دارند که به جهت رعایت حال بیماران از حضور در این مکان خودداری کنند.
ویرایش توسط Apdentist : 04-19-2016 در ساعت 07:37 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
زیرنویس همیشه آنه ولی معمولا نه نمیخونم زیرنویس رو , بیشتر زیرنویس برای جاهایی که وسطه فایته استفاده میشه که صدا ها با هم قاطی میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
يا اسب رستم اين باگ ها چيه تو
Dota watafak episode 174
اگه كسي نديده اين قسمت رو بره ببينه يه باگ هاي خنده داري تو اين قسمت نشون ميده
gg wp gaben
Sent from my iPhone using Tapatalk
ATER (04-20-2016),samdeloges (04-20-2016)
منم دیروز همچین چیزی رو دیدم
اسپکتر بودم بالا داشت اسلارک منو میزد
6 کردم رفتم رو یکی دیگه
اسلارک هم باهام اومد
samdeloges (04-20-2016)
احتمالا ىکش روت بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©