تو سايت هاي تفسير قرآن و بحث هاي ديني هم شاهد بحث سر Game of Thrones هستيم ...!!!
تو سايت هاي تفسير قرآن و بحث هاي ديني هم شاهد بحث سر Game of Thrones هستيم ...!!!
Team Secret
♀♠♥ßKß♥♠♀ (04-25-2016)
واقعا كار كردن وقت ادم رو ميگيره از وقتي دارم كار ميكنم ديگه مثل قبل وقت بازي كردن ندارم(تقريبا دو هفتس دوتا بازي نكردم فوقش ٢ دست بوده) هنوز هم وقت نكردم بشينم اپيزود جديد گيم اف ترونز رو ببينم
Sent from my iPhone using Tapatalk
یه تاپیک جدید مطالب جالب ایجاد کنید بعد تاپیک قبلی رو انتقال بدید بهش
پینگم توی بازی بدون هیچ برنامه ای 120
عجیبه
مخابرات مشکوک میزنه
البته فردا دوباره میشه 30000000 با هزار تا تایم اوت
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
نه تاپیک قدیمیه ، ایندکس شده تو گوگل ، نباید حذف بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فعلا بهتره پستی اونجا ارسال نشه تا ببینن حذف شده
بعدا یک صفحه میبریم جلو تا از 382 شروع بشه
ثبت شده از اولThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم نیاز باشه امضاتو ویرایش کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طبق بند ج5 میتونن تمام تاپیک هایی که پست گذاشتی رو فیلتر کنن
Internet.ir - کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه
اوکی الان خدمتش میرسم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
همین یه هفته پیش بود نزدیک 40 تا پست و پاک کرده بودما.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته برای من که فیلتر نیست :دی
بحث در این موارد مستقیم اخراج ،
قبلا هم گفتم نیاز نیست تاپیک پاک شه به جاش برخورد کن ، این همه زحمت کشیدین و کشیدیم من که 4 سال عمرم رو اینجا بودم هر روز خدا ، سر 4 تا بحث که به هیچ نتیجه ای نمیرسه کل سایت از بین بره ؟ دوست داری همچین ریسکی کنی میلاد ؟ از الان به بعد از مدیر تا کاربر معمولی هر کسی قانون رعایت نکرد اخراج کن من یا دیگری نداره .
فیلتر شدی در اوردنش کار تو نیستا . از ما گفتن بود
Milad._.R (04-25-2016)
A_W_Z_2 (04-25-2016),fever361 (04-25-2016),Mohammad_ai69 (04-25-2016)
اون ایتم 7100 تا پولشه عجب پیزیه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©