حرفش حقیقت داشت ولی مدیرسایت نبود اون شخصی که می گفت قبلا مدیر سایت بود و تو تیمه مقابل هم 5v5 ایرانی بودن همه که خوب این چیزا پیش میاد ...
حرفش حقیقت داشت ولی مدیرسایت نبود اون شخصی که می گفت قبلا مدیر سایت بود و تو تیمه مقابل هم 5v5 ایرانی بودن همه که خوب این چیزا پیش میاد ...
Amin_AssAssin (04-27-2016),FCB (04-27-2016)
فکر کنم فهمیده باشم کی بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما اگه میدونست باید خودش هم میومد میگفت مدیر سابق...
در کل چیزی که ما ایرانیا بعد از شنیدن یک واقعه یا حرف بلدیم داستان سرایی ـه این بنده خدا هم پیداش نشد الان فکر میکنن سر به نیست شده
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Darktoheaven (04-27-2016)
منم فهمیدم کی بود
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Darktoheaven (04-27-2016)
به خدا خسته شدم
4 تا بازی پشت هم 4 تا روس میفتن با من مثل سگ فید میدن
لغنت خدا بر این مردم
خوک شرافتش از هرچی روسه بیشتره.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
rofl
ater من 2 هفته دیگه دارم میرم روسیه سلام تو رو 100 درصد میرسونم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
پولداریا INdia , Russia همه جا داری میریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
سلام دوستان . واقعا واسه یه مدتی سرم خیلی شلوغ هست و تا حدود یه ماه دیگه خیلی کم به سایت میام .
فقط اینو خواستم بگم که یه چنل فیلم زدم خیلی خوبه تمام فیلمای جدید رو با کیفیت عالی سریع لینک دانلودشو میذارم .
اینم بگم تمام مراحل دانلود براتون مجانیه و هیچ پولی از دانلود شما به من نمیرسه ، تازه میتونید فیلم مورد نظرتون رو توی تلگرام به بنده درخواست بدید تا توی چنل برای دانلود همه بذارم !
اینم آی دی چنل : @shaanigmovies
خوشحال میشم عضو بشید !
''iMM (04-27-2016)
یعنی اگه یه روز منم برم بخاطر رفتنم بحث میکنید ؟ :tongueblush::tongueblush:
نگین نه ناراحت میشم میدونستم
Amin_AssAssin (04-28-2016),Mahdi-Void (04-27-2016)
امروز یه پیج پیدا کردم تو اینستا dota2_girlz . فکر نمیکردم انقدر دوتابازهای دختر داشته باشیم
بله ناراحت میشیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (04-28-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©