آخه روسیه - هند مگه چقد هزینش میشه...؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وای وای هند که واقعا pure trash بود... نسبت به 2 سال پیش 300 درجه تغییر کرده بود..
آخه روسیه - هند مگه چقد هزینش میشه...؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وای وای هند که واقعا pure trash بود... نسبت به 2 سال پیش 300 درجه تغییر کرده بود..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (04-28-2016)
ما یبار خودمونو جر دادیم تا ترکیه رفتیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا با حقوق 70% مردم نمیشه رفت سفر خارجی
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Sven تيم حريف
Match 2324906480 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اينم sven ما
Match 2304825561 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
آخه مگه ميشه يكي تو ٨٠ دقيقه لول ٢٥ نشه
من ديگه اگه كسيو نشناسم يا ندونم ميتونه گيمو جم كنه يا نه ساپورت نميشين حالا ببينين
آخه كيل اسيست به داي من بايد برابر كري ميد باشه؟؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
دوستان توی سایت توی تلگرام چنل یا گروه نداره ؟ ||||
یعنی شما بنر به اون بزرگی بالای فروم رو تاحالا ندیدی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A_W_Z_2 (04-28-2016)
بنر ؟ بزرگ ؟ کجا ؟
Amin_AssAssin (04-28-2016),A_W_Z_2 (04-28-2016),Dav1d (04-28-2016),Mahdi-Void (04-28-2016),reza (04-30-2016)
الان احساس کردم که دیدمش
ty
lel
دوستان من الان یادم افتاد
مسابقات دوبی که جایزه خیلی زیادی هم داشت چنتا تیم ایرانی هم توش شرکت کرده بودن
بلاخر چند چند شد؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©