به نظر من اگه کفاشیان بره همه چی درست میشه . اخه مگه میشه 12 سال اصلا پیشرفت نکنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزو به دل موندیم یه مقام بیاریم تو این چند سال!
به نظر من اگه کفاشیان بره همه چی درست میشه . اخه مگه میشه 12 سال اصلا پیشرفت نکنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزو به دل موندیم یه مقام بیاریم تو این چند سال!
اقا تا وضعیت سیاسی مملکت درست نشه این داورا زیاد برا ما می افتند خیالتون راحت
همه فراموشی ها و این مشکلات فقط برای تیم های ایرانی هست
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
این بازیکن چیکار کرده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2ping کرده . فردا ساعت 4 صبح به وقت ما نتیجه معلوم میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا بیاین دعا کنیم که ایران رو 3 به 0 برنده اعلام کنن ملت همیشه در صحنه ایران این پیج اینستای جام ملت هارو ول نمیکنن در ثانیه کلی این جمله کامنت میشه (iran 3-0 iraq)
ظاهرا شانس بالایی نداریم ولی هممون میدونیم اگه خدا بخواد میشه پس خوبه ازش بخوایم تا وقت هست
امکان داره با کامنت گذشاتن درست نشه ولی با دعا کردن میشه
یک سرباز سابق انگلیسی در حالت مستی گربه ای را در سرحد مرگ همانند توپ فوتبال کتک زد و درنهایت با پرتاب آن در خیابان و عبور خودرو از روی آن سبب مرگش شد، او به 18 هفته حبس متهم شد.
اونوقت توی جاهایی مثل ..... ادم میکشن به قاتل فقط جایزه نمیدن یا ممکنه خبرهایی به گوشتون برسه یا رسیده باشه که یکی اومده پسر یک خانواده رو کشته بعد یه احمقی مثل علی خانی در برنامه ماه رمضون میاد میگه ببخش و خانواده داغ دیده رو میذاره تو منگنه
یعنی میگه ببخش احمقه؟ اگه طرف پشیمون باشه کار خوبیم هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
مثل اینکه آخر سر afc قبول نکرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©