یادش بخیر تو گارنا از هر ده نفر نه نفرشون به خاطر ایدیم بهم میگفتن سعیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من علیرضا هستم اون هم اسپیده نه سعید
یادش بخیر تو گارنا از هر ده نفر نه نفرشون به خاطر ایدیم بهم میگفتن سعیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من علیرضا هستم اون هم اسپیده نه سعید
Apdentist (05-05-2016)
طرف solo mmresh 1400 بعد میاد کل مینداره بیاین شرطبندی کنیم سر بازی ، من نمیدوننم چرا اینقدر ایرانی جماعت ادعاش میشه
دوستان نمیدونید ایکس باکس elite 360 ، جی تگ نشده،+2 دسته بدون سیم + فعال بودن شبکه لایو + جعبه+ مادربورد jasper +الان چقدی می ارزه؟میخوام بفروشمش یکی گفت 500 ،راستی مال 2010 هست ولی خیلی تمیز.
291 بازی هم داره،بدون بازی چقد؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
یادمه یه چندوقت پیش گفتم انتی بیشتر پیک میشه چون abby ونگارد میخواد.
الان هم بیشتر پیک میشه هم آیتم اول ونگارد میرن بتد bf!
UnHoLy666 (05-05-2016)
آره الان ونگارد براش خیلی به درد میخوره اول بازی . بیشتر میتونه توی فایت ها هم بیاد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
برای pa خیلی خیلی خوبه ولی am نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من 3900 تا بازی کردم ، بیشترین هیرویی هم که بازی کردم am هست
حالا یه روزی میرسید به حرف من که ونگاره برای am فقط عقب افتادن از بازی هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mahdi-Void (05-05-2016)
از پچ 6.87 به بعد واسش ونگارد میرن...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Match 2342232730 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اینم یه مچ...
شما تا مین 20 با یه بتل فوری میتونی توی فایت ها باشی؟
ولی با ونگارد گنک بشی اکثرا زنده میمونی , توی فایت ها تاثیر هیرو چند برابر میشه و ...
من با ater جان کاملا موافقم . درسته که انتی اول بازی جو هیرو ها کم میاره ولی باز پیشنهاد نمیشه .
البته به یاراتون هم بستگی داره که بازی رو به late بکشن یا نه؟
ATER (05-05-2016)
Am اگه لاینش خوب باشه اولین آیتم بتل فیوری میره اگه نه ونگارد
اما
ونگار حتما بعد از بی اف بگیرید که به کارتون بیاد نه که بعدش مانتا برید و ونگارد رو ببندین فقط بخاطر کامل کردن آبیسیال بلید.
[SIGPIC][/SIGPIC]
دوستان فلسفه اینکه دوباره برای آنتی میج ونگارد،میخرن فقط به abys بر میگرده اگه آیتم abyssal با ونگارد ساخته نمیشد،1 درصد هم امکان نداشت دوباره برای آنتی میج vanguard بخرن،من خودم با آنتی خیلی خیلی زیاد بازی کردم(نزدیک به 400) بازی.قبلا توی پچ های 6.79 تا 6.80 برای این هیرو vanguard میخریدن،الان خریدنش اشتباه هست.توی تورنومنت ها هم برای این میخرن ( که اولا اینکه بیشتر هیروی تیم فایت بشه،و دلیل اصلی ترش هم تبدیلش به abyssal هست،همین و بس.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ATER (05-05-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©