ب اين خوبی باىد بىاد شاھ بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ب اين خوبی باىد بىاد شاھ بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
دیروز تو آمریکا روز مادر بود و چقدر تبریک گفته بودن مشاهیر به مادراشون...
دقت کردید اونجا که اون پیرمرده با شاه حرف میزد داشت از عشق مادر و ارزش های مادر و فرزندی حرف میزد؟ (خوشا به فرهنگشون! خیلی دقیقه کاراشون)
زیر نویس Arian Drama ۲ جا اشتباه ریز بینانه داشت. یکیش توی کشتی صحبت سم و اون بانوی پاکدامن و یکی دیگش که الان که دارم مینویسم یهو یادم رفت
این فصل تموم بشه همشو زیرنویس میکنم. دارم فن و فنون و ترجمه ها رو یاد میگیرم فعلا" چون سرعت حرف اول رو میزنه.
این قسمت و قسمت بعدی زمینه ساز نیمه دوم فصل هستند یعنی از قسمت ۶ و شاید اواسط ۵ سریال بره تو اوج و جنگ ها شروع بشه...
از طرفی من حدس میزنم دوتراکی ها با کالیسی به خاطر اژدها هاش متحد بشن و در جنگ پیش رو میرین کمکشون کنند.
بی صبرانه منتظرم قابلیت ها و توانایی های برندون و آریا رو ببینم...دوران خفت و خواری تموم شده و north strikes back !
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من زیرنویس خوب نمیدونم کدومه کجا دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لینک برام پ|خ کن مرسی.
پنهان کننده: got
Winter Is Coming And Death Come With It
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Amin_AssAssin (05-10-2016),Viper (05-09-2016)
EPICENTER: Moscow + بحث و تبادل نظر
دوستان به هيچ وجه از دست نديد اين مسابقات رو
بعد شانگهاي يه مسابقه درس درمون هست كه همينه و بعدش بايد صبر كنين تا Manila
تيم هاي حاضر خيلي قوي هستن
اميدوارم تو تاپيك شركت كنين
اگه اين تاپيك بازخورد خوبي نداشته باشه مجبورم ديگه مسابقه هارو ببرو رو يه تاپيك كلي
ممنون
Team Secret
Amin_AssAssin (05-10-2016),FCB (05-10-2016),Viper (05-09-2016)
آره ، به نظرم ببر به تاپیک کلیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که خودم فقط به بازیهای ti اهمیت میدم و بقیرو حوصله ندارم پیگیری کنم.
"I'm the beast of bedtime tales."
Amin_AssAssin (05-10-2016),Apdentist (05-09-2016)
به نظر منم یه تاپیک کلی برای مثلا major ها،یه تاپیک کلی برای ... خیلی بهتر هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (05-10-2016)
این نگهبان سرسی کیه دقیقا؟ برادر the hound هست؟ یا یکی دیگست چرا انقدر ترسناکه! xD ( دلم خیلی برا the hound تنگ شده یکی از کاراکترا مورد علاقم بود )
-------------------------
همچنین دلم برای تشکر کردن های twisted fate تنگ شده نم کجاس جای خالیش واقعا احساس میشه -_-
پس فردا بلیط دارم برا مسکو
سلام آتر رو هم حتما میرسونممممم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
به سلامتی خوش بگذره رفتی یه نقدر برسی از روس ها هم یذار بینیم چطورن واقعا چندتا عکس هم بگیر بیار ببینیم قربون دستت :smile49:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ABNightmare (05-09-2016),Amin_AssAssin (05-10-2016),Apdentist (05-09-2016)
آقا من overwatch رو ریختم بازی کردم تجربه جدید و باحالی بود
مخلوط دوتا کالافه یعنی اینکه گانیه و هیرویی هستش و شما ابیلیتی دارید هیرو ها نقش دارن tank attacker defender یه گروه دیگه که یادم نمیاد
6 به 6
حجمشم 6گیگ و خوردیی بود (200 مگ فکر کنم)
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©