مگه رنک از لول 20 باز نمیشه؟الان من لول 15 ام با اکانت اسمورفم ولی رنک بازه
مگه رنک از لول 20 باز نمیشه؟الان من لول 15 ام با اکانت اسمورفم ولی رنک بازه
اگه قبل از اپدیت به ریبورن با اکانتت به یه لول خاصی رسیده باشی بعده اپدیت میتونی رنک بازی کنی برای اکانت من هم همین مورد پیش اومدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگم اسمورفه میگی یعنی 1 سال و نیم پیش؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1 ماه پیش ساختم.
لول تروفی 50 باز میشه دنک ولی من الان 47 ام ...
من 4g دارم حرف نداره اصلا قطعی و loss و... نداره پینگشم توی دوتا 120-140 هست دیگه خیلی خراب میشه میره رو 180 من یک ماهه 10 گیگ میخرم 32500(البته من توی 1 هفته تمومش میکنم یعنی هفته ایی 35 تومن خرج اینترنت میکنم ) اما راضی هستم ازش سرعت دانلود هم 4-5 مگ هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این رنک تو کدوم آپدیت اینطوری شده؟
اکانت لول 9 هم رنکش بازه ولی نوشته لول تروفی 50!
چرا میزنی اسمورف چی چیه؟! ( هر روز با یه اصطلاح جدیدی روبرو میشه ادم همش نااشناس اس یکی نیست یه جمله کاملا فارسی بگه :d )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل این D: چیه؟! شکلش نمیاد
ویرایش توسط Dav1d : 05-18-2016 در ساعت 05:55 PM
آیدی های که برای گرفتن mmr بهتر ساخته میشه رو میگنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
---------------------------------------------------------
Brock اولین بازی mmr تو آیدی های smurf از چند شروع می شد واست؟ من این دومین اکانتم هم مثل همون اولی از یک جای خاص شروع شده...
Dav1d (05-18-2016)
من متوجه نشدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما الان منظورتون اینه که شانسی رنک باز میشه؟!اگه اینطوریه که نمینوشت لول 50 تروفی.
امیدوارم همینطوری رنک از لول 8 9 باز باشه (اکانت لول پایین تر ندارم ممکنه از 5 6 حتی باز باشه) راحت با 50 تا بازی میشه به رک رسید.
اونطوری 200 تا گیم میخواست ...
من کاری به حرف شما نداشتم فقط یک سؤال پرسیدم که منتظر جوابش هستم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظورم از چند اونجا مقدار mmr هست نه lvl دوتا ۲
اما یک سؤال: شما الان بازی میکنی بازیهای mmr تون حساب میشن؟ یعنی میتونی از recent games ببینیشون؟ واسه من اینطور نیست! نشون نمیده حساب هم نمیشه
آپدیت: الان نگاه کردم حساب شدن. شاید سرور شلوغ بوده
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©