امكانش نيست اين قابليت رو بزارين كه بشه متوجه شد كسي شما رو نقل قول كرده يا نه؟! مثل بعضي از سايت هاي همسايه!
امكانش نيست اين قابليت رو بزارين كه بشه متوجه شد كسي شما رو نقل قول كرده يا نه؟! مثل بعضي از سايت هاي همسايه!
دقیق چیز خوبیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوتا فروم سخت افراز هستن قابل و.. دقیقا مثل همین فرومه و این قابلیت رو داره چیز خوبیه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
من هنوز 10 تا گیم tbd رو نرفتم .دیشب با چند تا از دوستام رفیتیم پارتی و رنک رفتیم.صبح که رفتم دیدم رنک بازه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با یه اکانت لول 9 هم رفتم دیدم رنکش بازه ولی یه اکانت قدیمی (قبله ریبورن)داشتم دیدم رنکش باز نیست و اون لول 18 بود!
توی recent game هم مینوشسه رنک ...
اینم عکس:
FCB (05-19-2016)
دوستان کارت یکی از نزدیکانم تاریخ انقضاش 1400 عه.واسه عملیات پرداخت و ... اینترنتی هیچ کاری نمیتونه بکنه.
گفتم اول اینجا بپرسم ببینم کسی میدونه چی کار بکنه؟(میدونم بی ربطه)
برا من هم پيش اومده،با تعيير رمز هم درست نشد.رفتم بانك كارت رو عوض كردم.انگار بعضي كارت ها كلا مشكل دارن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
نشستم رنک مچ اینترنشنال بازی میکنم بینم چی میشه تا اینجا که 6 بازی انجام دادم 4 تاشو بردم 2 تا باختم..
gg wp tnx for wz game commend me later
ایشون Levi هستن هم تیمی سابق w33. منم تو یارام عبدالله از اوستوج رو داشتم با مش رجب از شمشاد
اون سری admiralbulldog بود حالا این سری این خدایا سومی رو تورو به پیغمبر نصیب من نکن چون از فشار خون بالا سکته میکنم آخر سر دوتا
۲ بار buyback کردم ۱ آقانیم هم دادم دست اون necro باز داشت آقانیم می بست! :@
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
normal match میری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
***************** هر کی که invo پیک میده
این هیرو هیچ چیز نیست جز به گه کشیدن کل بازی
مثلا نرف شده
درصدی توی ضعیف شدنش تغیر ایجاد نشده کل چیزی که لازم داره Septer eul lvl25 octa core refresher
1vs5 میزنه
10 تا اسکیل با رفرش میشه 20 تا
فقط کافیه 2 تا Weave بزنه 13 ثانیه نمیتونی اتک بدی همین یه اسکیل کافیه تا کل تیم فایت جم بشه.
خاک تو سر icefrog با این نرف کردن.
دوست عزیزم به تو حق میدم . کلا بخواد دو تا weave بده . کار حریف تمومه . چه برسه به chaos .
ولی به اینوکر بازا توهین نشه . من کاملا موافقم . اگه یکم ضعیف کنن هم رنکش میاد پایین و هر نوبی پیک نمیده.
Sent from my HUAWEI Y600-U20 using Tapatalk
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©