کسی علاقه به ساخت دمو نداره ؟
آموزش دموسازی
چرا من علاقه دارم ولی گرافیک ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با گرافیک سی پی یو آنلاین میشم در حدی هست که دوتا2 رو با پایین ترین تنظیمات 30 فریم به زور میده.
گرافیک داشتم تاپیک میزدم برای جم آوری ریپلی.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
من خیلی دوست دارم بسازم . ولی با صحنه درست درمون برخورد نمی کنم . فوق فوقش 2 تا combo از اینوکر !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
آقا overwatch منم هستم
بتل نت GlaCier#21400
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
یعنی الان تنها مشکل شما نداشتن حرکت خوب برای ساخت دمو هست؟ مشکلی توی ساخت دمو ندارید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Warcraft رو فکر کنم فیلمش رو سه گانه بسازند اینطور که معلومه WARCRAFT | OFFICIAL SITE | IN CINEMAS MAY 30
داستانش هم جا داره انقدر بسازن و بلکن بیشتر...من به شخصه اما چیز زیادی در مورد وارکرفت نمیدونم! کسی نیست یکم اطلاعات بده؟ افت داره به عنوان یک دوتاباز کهنه آدم این چیزارو ندونه!
فکر کنم برای اینکه فیلمشو بفهمی باید کتاباشو چندتاشو خونده باشی مخصوصا اول و دومیش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل اصلی همینه که گفتم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ناسلامتی رشته ام نرم افزاره ها ! همین ترم هم داریم یه چیزی تو مایه های مستند برای دانشگاه میسازیم.
چند تا کتاب! بیخیال پسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
------------------------------------------
به به هم رشته هم که هستیم lmao
پس شما یک نمونه کار بده ببینیم چه چیزی در چنته داری!
قسمت 5 GOT رودیدم
خوب بود ، اصلا توی پایتخت نرفت ، اسم این قسمت The Door هست که خیلی خیلی هوشمندانه انتخاب شده.
آخرش غمناکه و آهنگ Goodbye Brother میگذاره.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
فعلا امتحانامه . بعدش یه چند تا ریپلی میسازم میذارم توی فروم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (05-22-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©