از ساعت 4 خوردیی که overwatch لانچ شد تا همین الان داشتم بازی میکردم مغزم داره بخار میکنه
از ساعت 4 خوردیی که overwatch لانچ شد تا همین الان داشتم بازی میکردم مغزم داره بخار میکنه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
دریغ از یه برد.همش باخت بعد اینکه بوک اومده فقط یه بازی رو بردیم
وضع خیلی خرابه خیلیییی
مگه سرور ها مشکل دارن؟ از توی هر 5 تا بازی 4 تاش اولا بازی 3 4 نفر دیزکانکت میشن بعد بازی not scored.safe to leave حساب میشه! فات د واک!
وقتی یه battle pass کوفتی میاد بازی به گ* میره همه میخوان چلنج ببرن میزنن بازی رو خراب میکنن تیم دشمن هم که مثل همیشه بلدن چطور چلنج ببرن میرن تو کار اسلاک پیک کردن و دگون بستن و اینا... ولی تیم ما طرف 30 دقیقه فارم میکنه تو جنگل که نکرو بود ببنده.
به نظر من اگه همین جا هم ادامه میدادین خوب بوود چون خیلی از ماها این مشکلاتو داریمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لول چندی؟ من 16م :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه دوستان سیاسی مذهبیش کردن خطر داره برای سایت :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
overwatch فری هست ؟ یا پولیه
پولیه بازیش ... قیمتشم 59.99 دلار آمریکاست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عجب |||This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حیف نمیتونم ازی overwatch رو بگیرم تو twitchدیدم گیم پلی شو خیلی خوشم اومد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©