کاش رنک 2000 بود انتظاری نداشتم.رنک این بازی 4.3 بود! ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کاش رنک 2000 بود انتظاری نداشتم.رنک این بازی 4.3 بود! ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این دوتا دو نیوز چی شده؟یه چند وقتیه فیلتره ؟!
mice SteelSeries Rival 700
2روزه ریلیز شده خیلی خوبه ولی حیف که نمیشه خرید
هیچکدوم از سایت های ایرانی نسخه 40 دلاری بازی overwatch رو نزاشتن
الان قیمت سایت های ایرانی برای نسخه pc چند هستش؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
پیش فروش بازی Overwatch: Origins EditionThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این سایت با قیمت 216 میفروشه،+12 تومن تخفیف (یعنی 228 بوده با 12 تومن off شده اونقد)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خب با توجه به قیمت بالا این نکته رو اضافه می کنم:
که این قیمت احتمال زیاد برای آمریکا هست. یعنی باید تو سرور های آمریکا بازی کنید که پینگتون میره بالا
برای اروپا من الان از اکانت خودم که نگاه میکنم فقط یک 60 یورویی قابل خرید هست. یعنی قیمت دیگه ای غیر از این نیست. بعد 2 راه برای خرید هست. یکی اینکه مستقیما از طریق حساب خارجه بخرید یا از طریق گیفت کارت battle.net که راه دوم سه روز تاخیر داره برای تایید سفارش
قیمت خرید مستقیمش با یورو در میاد 265ت . قیمت یورو امروز: 4289ت
اگر همین 60 واحد به دلار بود چیزی حدود 50ت تفاوت قیمت ایجاد میکرد (ارزون تر بود) اما این همه پول بدی با پینگ بالا بازی کنی هیچ صفایی نداره
کلا فرق بینشون از نظر قیمت برای چی هست؟ سرور؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
هیچ فرقی ندارن. ارزش جهانی یورو از دلار بیشتر هست. تو مملکت ما از بیشتر هم بیشتر هست ارزش پول ما تفاوت رو ایجاد میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا ارزش جهانی پوند (پول رایج انگلستان) یک و نیم برار دلار هست. یعنی هر 1 پوند 1.5 دلار میشه. الانم هر 1 پوند 5500ت ما هست و هر 1 دلار هم 3667ت
حالا واسه کسی که تو فرانسه زندگی میکنه تمام زندگیش بر حسب یورو هست هیچ فرقی به حالش نداره برای کسی هم که تو نیویورک زندگی میکنه هم همینطور. تازه اگرم بخوان به پول جای دیگه بخرن انقدر تفاوت ایجاد نمیشه
Apdentist (05-26-2016)
خداییش نمیخوام بحث سیاسی کنم یا چیزی ولی واد فا...ک؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تحریما برداشته شده پس برا چی؟ دلار هر روز گرون تر از روز قبل میشه و پول ما همچنان بی ارزش ظلم نیست هر 3667 تومن ( طبق گفته محمد) 1 دلار بشه؟...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©