عشقی که باعث بشه عشق مادرم رو فراموش کنم هرگز نمی خواهم ( قابل توجه دوستانی که از یه دختر بت ساختن برا خودشون )
عشقی که باعث بشه عشق مادرم رو فراموش کنم هرگز نمی خواهم ( قابل توجه دوستانی که از یه دختر بت ساختن برا خودشون )
amin00988 (05-29-2016),ATER (05-28-2016),FCB (05-28-2016),Mahdi-Void (05-28-2016),Soul Keeper (05-28-2016),Viper (05-28-2016)
الان داشتم پیش خودم میگفتم که یعنی 9 نفر دیگه تو این ساین نیستن که battel pass داشته باشن تا بریم abuse :دی
اسم قسمت های جدید GOT
هشتم No One
نهم Battle Of Bastards
دهم(و آخری) The Winds Of Winter
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
از همین الان دارم محاصره وحشی هارو توسط نیروی رمزی تصور میکنم:butbutplz:
♀♠♥ßKß♥♠♀ (05-30-2016)
چرا؟ درس؟ یا نت؟ آره منم give up شدم 2 ماه اصلا دیگه مث قدیم حال نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
منم از عید به این ور یه گیم پلی دادم فقطThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امروز دوستم بهم گفت بیا رنک بریم،منم حال نداشتم نرفتم حدس بزنید با کی افتاد؟ با کسی که با اسلاک نزدیک به 9000 بازی کرده،و تازه جالب اینجاست که داغونشم کرد.
match id =2398994902
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اینجا ساوه ساعت ۷ صبح بیدار شدم برای دانلود قسمت ۶ GoT اما سایت هنوز نزاشته! :smile13:
کامنت های اعضای سایتش رو خوندم دیدم مشتاق تر از من هم زیاد هست :دی اولین کامنت از ۲ ساعت قبله گفته ادمین کی قسمت جدیدو کی میزاری من دیگه نمیتونم بیشتر از این بیدار باشم
آخرین کامنت ۷ دقیقه پیشه...فکر کنم اینطوری پیش بره ملت همیشه در صحنه حرفایی بزنن که نباید بزنن...ادمین کجایی دقیقا کجایی
-------------------------------------
۷ و ۵۳ دقیقه هست الان قسمت ۶ اومد!! :smile40::smile25:
باز خوبه شما 480 نگاه میکنین.من که زیر 720 اصلا دان نمیکنم.بی خوابی هم کاملا زده به سرم الان
ساعت 8:03دقیقه 720 هم اومد
سرور سایت مووی پارس به دلیل ازدیاد بازدید از کار افتاد
ویرایش توسط Mamad Warlord : 05-30-2016 در ساعت 07:20 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©