هربازی که میخوام بازیو بیارم بالا ارور vac میاد جلوم یک بار بازیو باید ببندم و باز کنم که اوکی بشه به استیم هم تیکت زدم چیز خاصی نگفتن همون نکات امنیتی رو برام توضیح دادن که توی خود استیم هم هستنشون میترسم یه وقت دهنم اسفالت بشه.
هربازی که میخوام بازیو بیارم بالا ارور vac میاد جلوم یک بار بازیو باید ببندم و باز کنم که اوکی بشه به استیم هم تیکت زدم چیز خاصی نگفتن همون نکات امنیتی رو برام توضیح دادن که توی خود استیم هم هستنشون میترسم یه وقت دهنم اسفالت بشه.
What is dab?
[SIGPIC][/SIGPIC]
شاهکار قرن منتشر شد :smile104::smile104::smile104::smile104::smile104: :smile104::smile104::smile104::smile104::smile103:
امیر بی گزند
''iMM (06-06-2016)
d : DotThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A : A
b : Baz
همون DotaBaz عه که وقتی به صورت dAb نوشته میشه قرینه هم هست
نمیدونم ایده ش با کی بوده ، جالبه
شعرای مولانا و سعدی با صدای چاوشی ... وای .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عالیه آلبومشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شعرای دیگه ش هم خیلی عالیه
تنظیماش هم عالی
واقعا شاهکار قرنه
''iMM (06-06-2016)
من اگه پولدار بودم تمام سی دی های آلبوم رو در سراسر کشور میخریدم
چندتا تندیس بزرگ طلا هم از چاوشی میساختم میزاشتم تو میدون شهر های جهان
این عقیده رو تا قبل انتشار آلبوم نداشتم و فقط شنونده کارهاش بودم ، ولی الان بهش ایمان آوردم
dark druid (06-06-2016)
یعنی انقدر خوب خونده ؟
اينو دارنده ها بوك دارن قيمتش 0 هست ميريزيش توي رودخونه شكل روزخونه تغير ميكنه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
سوپر خوب خونده!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شعرها ملودی تنظیم ، همه چی عالیه
فاصله ش رو با خواننده های داخلی خیلی خیلی خیلی زیاد کرده ! دیگه قابل مقایسه نیست
فقط همون ترک تریاق به تنهایی کل موسیقی ایرانو میزاره تو جیبش
شاه مقصود ، آخرین اتوبوس و..
باید تک تک ترک ها رو بگم
هر کدوم یه دنیایی دارن
آهنگ های طرب انگیز مولانا هم که جای خود دارن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©