این جوری که این سریال داره پیش میره توی 8 تا فصل هم تموم نمیشه چه برسه به 7 تا
مگر این که توی فصل 7 دقیقه به دقیقه اتفاقات تایین کننده رخ بده.
این جوری که این سریال داره پیش میره توی 8 تا فصل هم تموم نمیشه چه برسه به 7 تا
مگر این که توی فصل 7 دقیقه به دقیقه اتفاقات تایین کننده رخ بده.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
sسلام به همه اسپویل
سگ شکاری زندس اریا زجمی میشه مادر بزرگ مارجری از پایتنخت میره جیمی رو از قلعه میندازن بیرون و جان هم دنبال ارتش های شمالیه
تو اینترنت گشتم همه پایرت گزاشتن منم دلم نمیاد مفتی دانلد کنم انصافا کاراش قشنگن، شما یه سایتی میشناسی که بشه ازش خرید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیپ تونز beeptunes دانلود آهنگ جدید ایرانی مجاز و رایگانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته خودم رایگان دانلود کردم ، ولی سی دیش رو حداقل 2-3 تا میخرم
Viper (06-06-2016)
میلاد لینک رایگان بده
پیام خصوصی فرستادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
---
ظاهرا خیلی از فروشگاها صبح تا ظهر آلبوم رو تموم کردن !
من غروب میرم دنبالش
Mohammad_ai69 (06-06-2016)
واقعا نمیتونم درک کنم چرا بعضی ها برای کار های داخلی ( فیلم ، سریال ، آهنگ) این مقدار ارزش قائل میشن :smile33:
توی سریال شهرزاد رو با GOT مقایسه میکنم فقط به یه نتیحه(چرا تا وقتی که GOT یا سریال های قشنگ دیگه خارجی هست آدم وقتش رو صرف سریال ایرانی کنه):smile37:
توی فیلم هم دقیقا به همین صورت.
آهنگ باز میشه گفت بیشتر سلیقه ای هست.
ولی میلاد انصافا من که زیاد ایرانی گوش نمیدم چنتا آهنگ شنیدم خیلی از آهنگ های این آلبوم بهتر باشه ، البته شاید غیر مجاز باشه و نتونم نام ببرم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد شهرزاد نظری ندارم، چون کامل ندیدمش، ولی فکر کنم یکی که بخواد سریال عاشقانه ببینه شهرزاد رو به got مسلما ترجیح میده ! بحث سلیقه ست دیگه ، و اینکه فرهنگ سریال خارجی به فرهنگ ما نمیخوره
سبک زندگیشون فرق داره ، ایرانی ها با سریال و موسیقی ایرانی بهتر ارتباط برقرار میکنن
البته از نظر فنی که قابل مقایسه هم نیستن
فقط آهنگ هایی که چاوشی برای اون خوند ضعیف ترین کارای چاوشی بود ، من هنوز درک نمیکنم چرا اون همه آهنگ معمولی برای سریال خونده ، البته شنونده عام زیاد جمع کرده
آهنگ های این آلبوم رو گوش دادی ؟ تریاق یا امیر بی گزند یا چنگیز یا... ، بد بودن ؟! شعر ؟ تنظیم ؟ خوندن چاوشی ؟
به نظرم نمیشه ایراد گرفت ، فقط بحث سلیقه ست
اگه گوش ندادی حداقل این دو-سه تا رو گوش کن ، فضای متفاوت دارن ، شاید نظرت عوض شد
فیلم های ایرانی فقط عطاران!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
گشنمه تشنمه داغون شدم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©