ater باید از سیکس پکم عکس بزارم براتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باو fast یعنی روزه .
ater باید از سیکس پکم عکس بزارم براتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باو fast یعنی روزه .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ATER (06-06-2016)
چطوریاس که کسی با چاووشی مشکلی نداره ؟! نمیدونم مشکل از کجاس که اصلا صداش برام جذاب یا گوش نواز نیست یه جوره بدیه :d جدای از سبک صدای کسایی مثل استاد شجریان سالار عقیلی یا ارمان گرشاسبی به نظرم خیلی غنی تر و بهتر میاد یا حتی بعضی از خواننده های پاپ با اینکه کمتر اهنگ های جدای از سبک سنتی گوش میدم ولی معمولا مثل صدای چاووشی برام بد نیستن صدای کسایی که تو سبک های دیگه میخونن همین موضوع من و متعجب میکنه که این همه ادم چطور با چاووشی اینقدر خوبن
ویرایش توسط Dav1d : 06-06-2016 در ساعت 07:31 PM
من که از خدامه ماه رمضون شروع شه 24 ساعت dota 2
F[A]CTOR (06-07-2016)
آره اصلا حواسم نبود معنی روزه هم میده همش سریع تو ذهنم هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
------
انصافا روزه خیلی خوب حال میده.
من دوسال پیش 22 تا گرفتم بعد حالم بد شد ذخم معده گرفتم ، از اون زمان به بعد هم معدم قاطی کرده بیش از حد اسید ترشح میکنه 2 ساعت چیزی تو معدم نباشه دوباره خون ریزی میکنه
من وقتی رسیده بودم به 15 - 16 روز احساس سوختگی توی معدم میکردم ولی اهمیت ندادم این جوری شد ، شما حواستون باشه یه وقت مث من نشید.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Apdentist (06-06-2016)
عجب دایی من هم همین مشکل رو دارن اصلا چیز خوبی نیست ( البته دلیلش با شما فرق داشت)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بحث از ماه رمضان شد شما هم دوستانی داشتین که به دلیل گرسنه شدن روزه نمیگرفتن؟! تو مدرسه و مخصوصا باشگاه یکی از موارد مهم روزه نگرفتن همین گرسنگی بود
بزار داش کنارش یه کاغذم باشه با اسم انجمن دوتا باز. .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شمارتون رو بدید سیو کنم توی واتس اپ میدم،حقیقتا خجالت میکشم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
میتونی تو پ.خ ارسال کنی ؟ اگه نه که مجبورم شماره بدم . . .ولی پ.خ کردن بهترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کامله ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چند ماه طول کشید ؟
در طول یکی دو سال اخیر اصلا حوصلم نمیگیرفت شکم کار کنم
با اینکه شکم ندارم و تخته تقریبا
الانم که ماه رمضونه فعلا تعطیل کردم
البته من دوره و اینا نرفتم و مکمل هم مصرف نکردم
خیلی خیلی طول کشید داغون شدم،یکی از دوستام روزی 20 تا کلا خلبانی میزد روی 1 ماه سیکس پک درآورد یکی مثل من...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره ولی این زیر شکم نامرد چربه هنوز هر کاری بگی کردم آب نشد 150 تا خلبانی + سیم کش هست میاری بالا سرت خم میشی + درازونشست و .. مکمل هم وی میخورم ولی میلاد وی خودش شکم میده به نظر من! مم شکم کار کردن رو خیلی دوست دارم. به نظرت خوبه چن مدت کلا فقط شکم کار کنم؟ و هیچ عضله ی دیگه ای رو کار نکنم؟ یکی هست کلا شکم میزنه ولی لامصب سوما هم توی شکمش میزنه
من میترسم سوما عوارض داشته باشه نمیزنم،مکمل هم به جز وی-گلوتامین از بقیه میترسم.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©