comeback is real!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوش باز گشتی! :دی اتفاقا چندروز پیش به فکر این بودم که یه کاربری به اسم rahi jj بود کجا رفته پس نیستش ! -_-
comeback is real!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوش باز گشتی! :دی اتفاقا چندروز پیش به فکر این بودم که یه کاربری به اسم rahi jj بود کجا رفته پس نیستش ! -_-
رهی (06-09-2016)
با 29 بازی رنکم باز شد
wtf؟
vhs xp زیادھ سرى اپ ميشى ولی در کل wtf ؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
بازی رو اگر از twitch نگاه کنید روی پایین ترین کیفیت یعنی موبایل ، دقیقه ای 4 مگ مصرف داره یعنی بازی 1 ساعته چیزی حدود 242 مگ مصرف میکنه !
در صورتی که اگر با خود بازی نگاه کنید بالای 60 مگ نمیره
به خدا آرزو به دل موندم یه روز صبح که بلند میشم برای دوتا2 اپدیت نیومده باشه.اه اعصابه همه رو خورد کرده. بعد این همه مدت هنوز باگ هیروی dk و ... رو نتونسته درست کنه،بعد توی فکر اینه که هر هفته یه صندوق بده و یه پولی به جیب بزنه باهاش.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان من یه مشکلی که خیلی وقته دارم با اینوکر اونم اینه که من هات کی ام اینطوریه :
zxcv به ترتیب از چپ به راست و اسپل هایی هم که ساخته میشه میذارم روی df اینم از چب به راست به ترتیب.
هات کی ام روی quick cast هست وقتی با اینوکر یه اسپلی رو خیلی سریع بسازم و همون موقع بزنم 2 تا اسپل رو میزنه!
یعنی الان sun دارم با tornado .اول هم tornado رو ساختم. الان مثلا سنگ ( ) رو خیلی سریع میسازم و میزنم ولی همونجایی که سنگ رو زدم سان هم میزنه!
کسی تا حالا به این مشکل برخورده ؟
من واسه همین خیلی وقته اینوکر پیک ندادم
اينو بايد توي پرسشو پاسخ بذاريدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه خيلي حالتون خوب بود و خيلي وقت بود نباخته بودين اينجور به am فيد بدين
Match 2414178930 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
من هم همچین مشکلی دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلیلش هم پینگ بالا هست
یعنی شما انقدر سریع دکمه ها رو میزنی که قبل از این که اسپل ساخته بشه و Sun جاش رو با شهاب سنگ عوض کنه استفاده میکنی.
شما برو توی demo امتحان کن بدون مشکل میزنی
چرا؟
چون پینگ 0 هست
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
وای وای وای چقدرررررررررررررررررررررر ررررررررررررر آلبوم محسن چاووشی خوبه
امیررررررررر بی گزندییییییییییییییییییییی یییی توووووووووووووووووووووووو و
توی رمضان پس نمیخوایند مسابقه بذارید؟
مسابقه که نه یه بازی دورهمی؟
من هم هروقت که استارت زدم هیچکس نیومده حداقل یکی تاپیک باز کنه
توی ماه رمضون که ماشالا همه 24 ساعت هستن :d
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©