داداش اپلودش کن ادرس اون اپلودو بده !
داداش اپلودش کن ادرس اون اپلودو بده !
همین دیگه با گوشی نمیدونم چیکار باید کنم، آپلود میشه ولی نمیدونم چطوری باید لینک رو کپی کنم با گوشی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
شماره واتس آپت رو بده من برات میفرستم از طریق گوشی بعد خودت وارد سایتش کن خوبه؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
آقا از میلاد بپرسید توی سایتش (u upload .ir) آپ کردم با گوشی،ولی نمیدونم چطوری باید فرستاد.. 3 تا عکس گرفتم.
تو pc واتس آپ داری ؟ اگه داری رو اکانت یه بنده خدایی اپلودش کن از pc اون عکسا رو بگیر و بزار
نه تو گوشی دارم. بد بختی بلوتوث lap ام هم خراب شده،یکی یه شماره واتس آپ بده
ویرایش توسط Apdentist : 06-09-2016 در ساعت 11:28 PM
Ecsprt (06-10-2016)
yeeeeeeeeeeees
داغون شدم رفتم سایت 8pic آپلود کردم با گوشی بعد لینک رو دستی توی pc وارد کردم خداییش داغون شدم خیلی سخت بود..
بقیه رو هم الان میزارم
این که چیزی نیست
من ایر بگ دارم :smile30:
از این به بعد صبح ها باید برم دویدن
12 کیلو اضافه وزن
از این 12 کیلیو کم کم 10 چربی توی شکمم هست
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Amin_AssAssin (06-10-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©