Lucifer یه نمه خنده دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Lucifer یه نمه خنده دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
Apdentist (06-10-2016)
Apdentist (06-10-2016)
مرسی از همه دوستان یه سوال که شاید عجیب باشه!ولی خب راستش من آخرین سریالی که دیدم lost بوده،الان خیلی وقته نه فیلم نه سریال هیچی ندیدم! حالا شما پیشنهاد میکنید با چه برنامه ای فیلم - سریال ها رو باز کنم؟ مرسی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
این big bang بدیش اینه که توش صدا خنده هست پوریا تو سریال طنز سراغ نداری رفیق؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (06-10-2016)
Modern Family خیلی خیلی پیشنهاد میشه. من هم بیگ بنگ دیدم هم How i met your mother هم فرندز، بیگ بنگ متاسفانه بعد از 4 سیزن واقعا لوس میشه طوری که من وقت برای دیدن سیزن 9 نذاشتم. ولی Modern Family یک درام/کمدی خیلی متفاوت هست که واقعا هم خنده داره هم آموزنده هست. یه سیزن ببینید اعتیاد شدید پیدا میکنید، هرچه هم بیشتر پیش میره داره بهتر میشه.
اگه ندیدید How i met your mother هم خیلی خیلی خوبه ولی متاسفانه یکم شوخی جنسی زیاد داره که اگه با اون مشکلی ندارید میتونه خیلی زیبا باشه و حتی بعضی جاها اشکتونو در بیاره. جدیدا هم سریال Baby Daddy رو شروع کردم اواخر سیزن 2 هستم ولی سریال کاملا معمولی هست طوری که کمدیش واقعا در سطح بالایی قرار نداره
Amin_AssAssin (06-10-2016),Apdentist (06-10-2016)
مرسی خیلی لطف کردید، how i met ur mother رو خیلی وقت پیش دیدم (حدود2سال پیش) خیلی بده! واقعا شوخی جنسی بیش از حد داره به نظرم! modern family رو 2 قسمت نگاه کردم واقعا فوق العاده بود،مرسی بابت یادآوری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
big bang هم قسمت 1 رو الان دیدم اونم انگار شوخی جنسی زیاد توش هست! حالا شاید این قسمت اینطوری بود ولی modern به نظرم از بقیشون بهتره .
میشه بگید مدرن تا فصل چند و چه قسمتی اومده؟ مرسی
ویرایش توسط Apdentist : 06-10-2016 در ساعت 05:35 PM
Amin_AssAssin (06-10-2016)
Apdentist (06-10-2016)
یه سوال به نظرتون ارزش داره،200 مگ برای دانلود هر قسمت که 20 دقیقه هست بدم؟
بگرد شايد كيفيت x265 پيدا كردي با همون كيفيت و حجم كم تر.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
Apdentist (06-10-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©