من هستم ولی بازیم خراب شده . . . 1 ماهی میشد پلی نداده بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من هستم ولی بازیم خراب شده . . . 1 ماهی میشد پلی نداده بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نيكوتين سيگار باعث ارامش ميشه،براي ناراحتي عصبي خوبه ولي خيلي عوارض داره ديگه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد از مدتي هم بش معتاد ميشي
Sent from Vallhalla
ادد کن یا اینوایت پارتی بده 323546778. سریال +دوتاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ربطی به این نداره ، داره اما چیزای نیکوتین دار هستن برای جایگزین و راه بهتر میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما ارامشی که میده به این دلیله : شما وقتی می خواین دود رو بدین داخل در واقع پوک میزنید دقیقا همون نفس عمیق کشیدنه ، و بعد بیرون میدی هوا با دود رو میدی بیرون ، همون عمل نفس عمیق هستش ، این بهونه ای که سیگاری ها و معتادان میاران ارامش میده !
در صورتی که شما اینقدر کفری باش دستت رو یه تیکه چون یا خلال دندون مثل سیگار جلو دهنت بگیر و ادعا کن داری سیگار میکشی همون عمل رو تکرار کن بعد میبینی کاملا ارامش پیدا کردی چون نفس عمیق میکشی
دقیقا . منم یه زمان داشتم به این راه کشیده میشدم بعد به خودم اومدم دیدم سوزوندن و کشیدن یه همچین مواد هیدرو کربنی آخرش به f میده آدمو خیلی بده . سردردای متعدد میاره بعضی اوقات که توی دراز مدت ممکنه به میگرن منجر بشه حالا عوارض دیگه به کنار . بیاید این محمد fcb رو ترک بدیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی حال کردم با این حرفت ناموسا :imwinkingplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (06-10-2016)
اصلا مهم نیست که قدیمی هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهترین سیتکام کمدی تاریخ هست
من 5 بار تمام 10 فصل رو دیدم
زندگی هست
محمد fcb هم قهوه خونه دارن ( سفره خونه ) برا همین واقعا آدم ناخودآگاه سراغ قلیون و ... میره.
خواهشی که دارم کلماتی مثل ناموسا!!!!!! رو به کار نبرید... آتر راست میگه توی مملکت ما خیلی چیزا عادی شده!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Soul Keeper (06-11-2016)
عالییییییThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با این که اخرین سال پخشش 2004 بوده هنوز هیچ tv show کمدی حتی نردیک هم نشده بهش تا حالا 5 بار از اول تا اخرش رو دیدم
100% مانندش تکرار نخواهد شد
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
سلامتی خیلی خوبه ، به خدا قسم قدر بدونین ، ساعت 3 شبه من هنوز نتونستم از درد بخوابم
F[A]CTOR (06-11-2016)
نه عزیزه من دلیل علمی داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما در هر نقطه از بدن گیرنده های درد دارین ( نوعی عصب ) , زمانی که بدنه شما توسط محرکی تحریک شه , این اعصاب پیام عصبی میفرستن به مغز.
بدن برای اینکه بعد مدتی این پیام ها رو کنسل کنه " انکفالین " ترشح میکنه که میره رو سیناپس های عصبی میچسبه و پیام درد رو کنسل میکنه.
نیکوتین داخله سیگار عملی مشابه با انکفالین داره به جز اینکه واکنش پذیریش خیلی بیشتر از انکفالین هست و زمانی که هر دو داخله عصب حضور دارن نیکوتین رویه عصب میشینه به جای انکفالین.
بعد مدتی که شما سیگار رو دائمی بکشی بدن میبینه که تویه خونه شما نیکوتین هست و شما نیازی به انکفالین ندارین برای همین قطع میکنه ترشح انکفالین رو.
زمانی که شما میخوای سیگار رو ترک کنی داری نیکوتین رو از بدنت خارج میکنی و چون بدنت عادت داره انکفالین نسازه شما همش احساس درد و عصبی بودن داری چون بدنت نمیتونه محرک رو سرکوب کنه.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©