BING Bang theory خیلی باحاله تا قسمت 8 رو دیدم،اما فحش و تصاویر ... خیلی توش زیاده
BING Bang theory خیلی باحاله تا قسمت 8 رو دیدم،اما فحش و تصاویر ... خیلی توش زیاده
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ما صحبتمون مربوط به قبل از اعتیاد بهش هستش ، خیلی ها برای ارامش دست به سیگار میزنن ، اونی که شما به صورت علمی توضیح دادی کاملا درسته و بیشتر مربوط به زمانیکه فرد برای مدتی سیگاری هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
UnHoLy666 (06-11-2016)
آرامشی که میده به خاطر نیکوتینی هست که به بدن وارد میکنه و بدن "دیگه نیاز نداره انرژی مصرف کنه و انکفالین بسازه" طبقه پسته قبلیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه بخاطر تنفسه عمیق :دی
اصلا دود که نباشه زندگی معنا نداره!
البته من سیگاری نیستم اما نمیگم سیگار هم نمیکشم! به معنای واقعی کلمه تفریحی هست سیگار کشیدنم...دانشگاه فرصتی باشه مسافرتی باغ و بیابونی جایی...
اما اگر سفره خونمون نبود رکورد 12 سری تو 1 روز هیچوقت نمیتونستم بزنم xd خودت که قل میزنی به کنار هرکی از در میاد تو میگه ها ممد چطوری بیا بشین سر تخت ما و بقیه داستان
نمیشه ولش کرد چون باید بالا سر کار بود. وقتی هم بخوای بالا سر کار باشی و تو سفره خونه بمونی باید بکشی
F[A]CTOR (06-11-2016)
بکش بکش ننا با پرتقال بکش :d
خخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ماه رمضون 2 سال پیش. سفره خونه سر یک قضیه ای بسته بود. از قضا جام جهانی هم بود من درشو باز میکردم با بچه ها میرفتیم اونجا فوتبالو شلمو و قلیون جاتون خالی
حدود...چجوری بگم...حدود به بسته بخوایم بگیم 10 12 تا بسته تنباکو پرتقال به تور ما خورد :دی کار من شده بود هر شب پرتقال کشیدن! همه فحشم میدادن خاک تو سرت بیا دوسیب بکش گفتم نه این مفته از 100 تا دوسیب بهتره یادش بخیر...
1 هفته 1 هفته و نیم تمومش کردم خخخ
داداش ببخشیدا ولی خب واسه بچه که فیلم نمیذاری انقد نگران ایناییThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا که نمیتونی ولش کنی جای ما هم شیر نارگیل بکشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محمد تو قلیونت دوغ هم میریزی ؟ دوغ نعنا ، عجب چیزی میشه ( به جای اب )
با کمال احترام اما مزخرف ترین طعم ممکنه! البته از نظر من! کلا 2 سری قلیون با شیر کشیدم اونم اوایل قلیون کشیدنم بود میخواستم بدونم طعما چطوره. 6 سال پیش که 95 هم اگر 1 سال حساب کنیم 7 سالThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه. اما یخ رو امتحان کردیم با بچه ها. خیلی فرقی ایجاد نمیکنه یخ بریزی اما خنک تر میشه و من احساس شخصیم اینه قلیون گلو رو خشک میکنه و زودتر میسوزه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بچه ها همه چیز تست کردن بجای آب اما من خط قرمز دارم برا خودم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©