اقا این کاربر سریالی رو تحت کنترل کنید چه وضعشه مگه اینجا فروم سریاله ، باز خوبه میلاد منو مدیر نکرد :smile30:
اقا این کاربر سریالی رو تحت کنترل کنید چه وضعشه مگه اینجا فروم سریاله ، باز خوبه میلاد منو مدیر نکرد :smile30:
ما میتونیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو سریال چی نگاه میکنی محمد؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
شاعر میگه :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلت تهرون ، چشات شیراز ، لبت ساوه ، هوات بندر ...
abdenist کجایی برادر؟
مسخرمون کردی ؟
تو که نبودی ظهریه
فقط got :pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[DR.[mmL (06-11-2016)
سلام فک کردم نمیای خب قبلش یه پی ام توی سایت میدادی الان هستی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
آهنگ جدید چاوشی (دل من) در خارج کشور :smile106:
http://s7.picofile.com/file/82552930...26_17.mov.html
Ecsprt (06-11-2016)
پیامتو ندیدم وگرنه ساعت 5 بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فردا صبح هستی؟صبح تا ساعت 3 من هستم اگه هستی بگو اینوایت بدم ...
من دقیقا منظورتونو نگرفتم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حرفام جک بوده یا الان جک شده؟!
نه داداش من یه پست از شما رو کپی کردم اومدم اینجا گذاشتم شما گفته بودی دلار کم میشه و غیره منم خوندم جملتون رو،بعد اینجا نوشتم مثل یک جوک منظورم اینه که دلار کم نشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا نمیدونم خداییش چطوری باید توضیح بدم... کلی=قصد توهین نداشتم اصلا. جک بود توهین به شما نبود منظورم اینه که مثل یه جک بود که دلار کم بشه. ،فقط توهین به جمله شما نبود
FCB (06-11-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©