شب های برره رو نگاه کنی ، سنگین تری d:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شب های برره رو نگاه کنی ، سنگین تری d:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (06-11-2016),Hossein.IR (06-11-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیدمش حیف :دی خداییش اگه bbt رو نگاه کرده باشی منظورم رو متوجه میشی،ولی shameless رو قبلا تا فصل 4 دیدم،اونو باید دوباره از اول نگاه کنم ،خیلی باحاله.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
UnHoLy666 (06-11-2016)
بهترین سریالا دنیا به ترتیب Breaking Bad و GOT . بقیه یا خیلی خوبن یا پایینتر .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
person of interest هم خیلی تعریفشو شنیدم ، یکی از نویسنده ها و تهیه کننده هاش jonathan nolan برادر christopher nolan معروف هست . ( فیلمنامه های جاناتان نولان حرف نداره و به اندازه ی کارگردانی داداشش ارزش داره )
داداش اگه طنز میخوای واقعا family guy طنز خالصه نمیدونم چرا کسی به جز من پیشنهاد ندادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته وقتی family guy رو خواستی دانلود کنی سعی کن نسخه ی بدون سانسور بگیری و اینکه حتما دنبال زیرنویسای خوبش باشی . 99% زیرنویسای این سریال توسط یه مشت مشنگ نوشته شدن و شدیدا غلط دارن به حدی که اصلا از سریال لذت نمیبری هیچ اتفاقا بدتم میاد ازش!!!
Sherlock دیدی؟ بنظر من شرلوک از اینا بهتره! ( البته شرلوک خیلی کوتاهه هر فصلش 4 قسمته ) هیچ سریالی ندیدم مثل شرلوک ادم رو سرگرم کنه همه سریال ها اخرش توی یه قسمت حوصلت سر میره ولی شرلوک نه! بازیه بندیکت کامبربچ هم که خداس 50% جدابیت سریال همش بخاطره اینه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (06-11-2016)
کاملا موافقم شرلوک بی نظیره soul جان سریالی توی این سبک میشناسی؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
dr.mml مگه family guy حالت انیمیشنی نداره؟
نه والا! فکر کنم خاصیتش هم همینه که سبکش خاصه :دی اگر هم باشه نمیشناسم
من بهترین سریال هایی که دیدم شرلوک GOT بریکینگ بد و House of cards بوده این اخریه هم سریال خیلی قشنگیه ولی در صورتی که به سیاست و قدرت و اینا علاقه مند باشه ادم :دی دیالوگ های طولانی هم داره حوصله میخواد خیلی!
-------------------
Apdentist اسم کوچیک شما حسینه اگه اشتباه نکنم؟
Apdentist (06-11-2016)
بله عزیزم کوچیک همه برو بچه های دوتاباز حسین هستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Soul Keeper (06-11-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©