323546778
323546778
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
هورا
بلاخره من برگشتم
اکانت قبلیم rango.ir پسوردش رو گم کردم سیستم انجمن هم فکر کنم مشکل داره برام ایمیل بازیابی نمیفرستاد
به هر حال اینو ساختم خوش برگشتم
مسابقات دوستانه داریم امسال ؟
پس فردا امتحان دارم مرتیکه حرومزاده 80 صفحه جزوه گفته!!
من چجوری 1 روز و اندی 80 صفحه ای که تو کل سال لاشو باز نکردم بخونم؟
زنگ زدم یکی از همکلاسی ها داداش کوچیکه رفیقمه (:smile14 میگه از یک دختره گرفته برای اون 52 صفحست اما این ریز نوشته...گفتم من از اون مشنگه سر کلاس گرفتم این دست خطش فلانه 80 صفحست...
بعدش گفتم داش این چیزی کم و زیاد نکرده واسه امتحان؟ فصلی رو حذف کرده باشه چیزی...گفت چرا ی 3 برگ حذف کرده گفتم کل درسایی که من تا حالا امتحان دادمو جزوه هاشو جمع کنی اندازه این نمیشه
ایشالله تابستون باید دوباره هم نیاز کنم....
تجربه ثابت کرده هر جوری هم تلاش کنی آخر یه **** پیدا میشه بازی رو throw کنه چه 21/7 با چه 0/10 بلاخره یکی thorw میکنه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
واجب شد دو قسمت اخر رو فول اچ دی ببینم خیلی حساس شده فیلم
ATER (06-13-2016)
یه چیزی حالت اسپانسری دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
fcb محمد ،حالا مگه امتحان چی دارین؟ 80 ص زیاد نیست ولی وقتی نخونده باشی = gg wp
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©