ریپلی بفرستید
پذیرش ریپلی برای یازدهمین قسمت دموی دوتاباز - [2016]
فیزیک 1 :d تازه با فیزیک 2 هم نیازش کرده بودم. فیزیک 2 جزوه نداشتم....اما برفرض اگر پاسم کرده بودم با حذف این به هیچ جا حساب نمیشد. چون پس فردا حذفش میکنم فیزیک 1 رو...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تابستون دیگه به خودم قول دادم این 2 تا رو پاس کنم هر ترم تو این کلاسای فیزیک عمومی انواع و اقسام چیز ترما همکلاسی ما میشن باشد تا رستگار شوم پاس کنم. واقعا افت داره xd
فیزیک 1 رو بخوای حذف کنی محمد ، نری دانشگاه سنگینتری ! بدون شوخی میگم ضرر میکنی و پشیمون میشی بعدا ، مگر اینگه درست بخونی و زود تمومش کنی ترم بالاتر خسته میشی از زمانی که رفته
با افتخار 4 سال کارشناسی IT بدون هیچ افتادنی هفته های آینده به اتمام میرسه
Mohammad_ai69 (06-14-2016),[DR.[mmL (06-14-2016)
آخه من کلاس نمیرم محمد من کلاس برم همه چی حله... باورت میشه فیزیک 2 سؤالا امتحانم داده بود استادش اما من بازم پاس نکردم؟ :دی افتخار نمیکنم. وارد جزئیات هم نمیتونم بشم. اما خدا رو شکری همه چی داره روال میشه... زندگی منظورمه...من حتی یک ترم 800 تومن شهریه ریختم تمام امتحانا رو نرفتم همش حذف ماده 35 شد...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تورو من هنوز یادم نرفته پلی دوتا تو یک پست گفتی بچه ها کنکور دارم و امسال فعالیتم کم میشه...تو از اولشم خر خون بودی میلادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من ؟ کنکور ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من تا جایی که یادم میاد شب کنکور سراسری داشتم دوتا بازی میکردم ، فکر کنم استورم هم پیک کرده بودم
نه من قشنگ یادمه. گفتی پیش دانشگاهیم و اینا باید درس بخونم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که تو کنکور به محض اینکه کیک و ساندیس و دادن یکدفعه مراقبه دید 20 30 نفر دارن میرن هممون اومدیم بیرون بعدش رفتیم قهوه خونه قل زدیم جات خالی xd
کنکور 195 هزار شرکت کننده داشت رتبه من 193 هزار بود
what da fuc//k محمد عزیز دلم کجا قبول شدی ؟:دی مجاز شدی؟ اصن؟ در ضمن فیزیک رو بیوفتی سنگین تری خداییش مزخرف ترین درس روی زمین همینه...
محمد تو داری از کوچیک بودن ساوه و قوم بازی های دانشگاه نهایت سواستفاده رو میکنی :دی دمت گرم نوش جونت،حالا فقط اینو بگو کدوم دانشگاهی ؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تبریک میلاد جان،ایول پس برو خارج ادامش رو بده و پول پارو کن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©