لینک دوتا باف و آیدی نامبرتو لطف کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لینک دوتا باف و آیدی نامبرتو لطف کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
خودم میتونم اد کنم . پ.خ کن واسم پروفایلتوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم میتونم بیام ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ه اره پروفایلامو خصوصی کردم
White Cape - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats این اک بازی اول که رفتم از 1.8 شروع شد بازی دوم شد 2.4 وضعیتش از .ark Druid:. - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats خیلی بهتره این اک رفت رو 800
دو روز نبودم داشتم The Last of Us رو بازی میکردم
عحب بازی بود ، بیشتر داستان داشت تا گیم پلی ولی عجب چیزی بود!
شخصیت پردازی الی جقدر قوی کار شده بود.
اولین بازی بود که توی یه صحنه احساسیش اشکم در امد.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
F[A]CTOR (06-18-2016)
یعنی وقتی توی Mw2 :cryingrainbowsplz:roach Ghost مردن یا Mw3 soap مرد گریه نکردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اشک توی چیمام جمع شد ولی بیرون نریخت/
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
مجبور بودی این وقت سحر یادمون بندازی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
دوستان تو مایه های فیلم ماتریکس چیزی میشناسید پیشنهاد بدید ؟
30 دقیقه دیگه dAb رو استارت میزنیم...الان لابی رو میسازم تا 30 دقیقه که ساعت 4 بشه بیاید.
ریپلی هارو هم یکی زحمتشو بکشه مثل سری قبلی بزاره تو انجمن. قسمت بحث و گفتگو dAb هم بزارید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©