خبر امد
PS4k یا PS4 Neo همین امسال(2016) ارزه میشه و قیمتش 399$ هست.
خبر امد
PS4k یا PS4 Neo همین امسال(2016) ارزه میشه و قیمتش 399$ هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یعنی کلا دیگه این میاد رو بورس؟ یا صرقا برای اینه که همون بازیهای play 4 رو با کیفیت 4k رو این یکی بازی کرد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط بازی ها روی این 4k اجرا میشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیشتر برای PS VR ساخته شده
بخری نخری فرقی نداره
ارزونم هست
یه چی تو مایه های slim و اینجور چیزاس
یه نسخه از X1 دادن که خیلی قویه اون زیادی داره از کنسول بودن فاصله میگیره که خیالی نیس x1 دیگه نابود شده
Team Secret
نه فرقی نداره اون هم PS4 هست فقط گرافیک سی پی یوش مقداری قوی تر و کم مصرف شده برای اجرای بازی های توی 4k (تازه بازی هایی که بعد از امدن PS4k میان حتی قدیمی ها هم روی این جدیده 4k نمیان و همون 1080 اجرا میشن)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
PS4 اجرای بازی با رزولیشن 1080p
PS4k اجرای همون بازی با رزولیشن 2160p البته.
میگین دستش هم قرار بهتر بشه ، دیروز سونی یه دسته دیگه به ثبت رسونده.
برای کسی که الان PS4 داره اصلا لازم نیست بفروشه اون رو بخره مخصوصا تو ایران که جنس 400 دلاری زمان ورود 4 میلیون قیمت گذاری میشه.
چنتا نکته خیلی مهم در مورد چشم و بینایی برای ما ها که 24 ساعته پای pc هستیم.
الان از چشم پزشکی میام رفته بودم برای اولین بار ببینم شماره چشم هام چنده.(طرف یکی از بهترین جراح های چشم تهران بود)
سمت راست 0.5 سمت چپ 0.75 هر دو آستیکمات +این که استفاده زیاد از کامپیوتر خشکی چشم گرفتم.
این قسمت خیلی مهم هست
ازش پرسیدم چشم هام ضعیف شده به خاطر این که روزی 10 ساعت پای کامپیوتر میشینم ؟
جواب:
ضعیف شدن چشم برای هیچ انسانی 1% هم به این ربطی نداره که پای کامپیوتر میشینه ، به گوشی نگاه میکنه ، خیاطی میکنه و.. همش به ژنتیک هست!!!
چشم فقط از 2 راه ضعیف میشه 1. زنتیک که با گذر زمان خودش رو نشون میده (حتی پیر چشمی). 2. آب مروارید که فقط در افراد 45 سال به بالا دیده میشه(این مورد هم باز به ژنتیک خیلی ربط داره)
قابل توجه مادر ، پدر ها که چپ و راست میان میرن میگن از بس نشستی پای کامپیوتر کور شدی.
و این که چشم انسان هیچ وقت بهتر نمیشه یعنی الان چشم من 0.5 هست با زدن عنیک حتی بعد از 10 سال به 0 برنمیگرده.(مگر کسایی که چمشون کلا مشکل داره و لیزر میکنن)
50 پول ویزیت
70 پول شیشه عینک (مخصوص کسایی هست که پای کامپیوتر میشینن)
110 پول فریمش.
50 پول دارو
بیمه هم ندارم همش آزاد .
انقدر همه چیز گرون شده ادم جرئت نمیکنه مشکلی پیدا کنه که کارش به دکتر بی افته
کاش این حرف رو یکی به مادر و پدر من میگفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر دوتاشون چشماشون ضعیفه بعد میگن از بس پا کامپیوتر نشستی کور شدی
من سال های زیادی میشینم پای بازی و کامپیوتر و رفتم برای تست پیش یکی از بهترین پزشکای شیراز ، پدرم خیلی ساله میره پیشش چون مورد اعتماده ( چون پدرم پرسنل وزارت بهداشت بوده میفهمه کی بهترینه ) تست کرد گفت ماشالله چشم پسرت مثل عقابه ! و کامپیوتر رو این چیرا هیچ تاثیر نمیذاره
...................................
این هفته تو رنک 3 بار نت پوکید ! اینم هدیه کشور عزیزمونه
جالبیش اینکه هر 3تاشم تیم برده !
جالبتر از اون هم اینکه بازی اخر که 1 ساعت پیش بود من هیروی گرفتم که گفتم میبریم و دقیقه 5 نت من پوکید الان که وصل شده چک کردم دیدم بن شدم و بازی هم تیم ما برده اما 3 بار commend شدم !
سانسا از وحشی ها و جان اسنو به عنوان طعمه استفاده کرد عجب ادمیه
1. همیشه در رابطه با فیلم و سریال اسپویلر بگذار ، هر چقدر هم از پخش گذشته باشه باز هستن کسایی که هنوز ندیدن و براشون اسپویل میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2.
پنهان کننده: اشتباه برداشت کردی چون
ویرایش توسط ATER : 06-20-2016 در ساعت 07:51 PM
''iMM (06-21-2016)
PS Neo قرار نیست که بازی ها رو با کیفیت 4K اجرا کنه سونی هم تا حالی حرفی در این مورد نزده فقط تایید کرده که کنسول جدید میتونه فیلم های 4k رو اجرا کنه همین و بس.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم همونجوری هم که بالا گفتن برای PSVR و افزایش فریم ریت و بعضی جنبه های گرافیکی این کنسول عرضه میشه که از بین این موارد فقط قسمت VRش شاید ارزش کوچ از PS4 معمولی رو به NEo که یه کنسول 2 یا حداکثر 3 سالس داشته باشه ولی در کل همین الان هم بازی هایی مثل HORIZON GOW U4 با نمایش هاشون نشون دادن که میشه انتظار یه گرافیک کاملا مناسب رو از بازی های این نسل داشت با همین PS4 فعلی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©