2 روز پیش ایران و لبنان یه بازی داشتن توی سی اس گو ایران باخت بد جورThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
90% پلیر های ایرانی گفتن ggwp delete csgo
2 روز پیش ایران و لبنان یه بازی داشتن توی سی اس گو ایران باخت بد جورThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
90% پلیر های ایرانی گفتن ggwp delete csgo
ای کسانی که ایمان دارید و ای کسانی که ندارید , اصلا مهم نیست , فقط تو فروم در موردش صحبت نکنید :دی
میسوخت ، ته معده به خاطر ترشح زیاد اسید میسوخت ، توجهی نکردم بعد از 5 روز زخم معده گرفتم ، هر جقدر هم میگذره ترشحش بیشتر میشه ، اصلا سر شوخی رو با معده باز نکن ، بابای آدم رو در میارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دختر عمه بابام سکته مغزی کرده الان بیمارستان بستریه دکتر گفتش بخاطر فشار روزه بوده ( روزه اونم توی خوزستان با این گرما gg wp ) دکتر گفتش اگر خوب شد دیگه هیچوقت روزه نگیره. ( اگر خوب شد! )
پارسال هم یکی از همسایه های خونه خالم سکته میکنه اون بیچاره فوت کرد ( اگر یادتونه فک کنم توی سایت اینو گفته بودم پارسال )
به اعتقاد بقیه احترام بذارید ، من طی این مدت بحثای زیادی رو راجع به دین دیدم ولی مسئله ی اصلی که خودم خیلی دنبالشم اثبات وجود خداست که هیچ دلیلی برای اثبات و عدم اثباتش وجود نداره ( برای همین ندانم گرا هستم ) . یکم برید صحبتای استیون هاوکینگ رو ببینید و کتابای معروف علمی رو بخونید متوجه میشید . یکی از بزرگترین اشتباهات اینشتین هم این بود که به دلیل اعتقادی که به خدا داشت بعضی از معادلاتش و نظریاتش غلط از آب درومد ؛ برای مثال همیشه میگفت جهان حالت ایستایی داره به شکلی که انگار داره توسط خدا کنترل میشه ولی وقتی بقیه دانشمندان به این نتیجه رسیدن که جهان برای همیشه در حال انبساطه اینشتین گفت این نظریش بزرگترین اشتباه زندگیش بوده . بگذریم از اینکه خییییییلی از اتفاقات جهان شانسی اتفاق افتاد . این قضیه سر دراز داره پس به کار خودتون مشغول باشد و اعتقاد بقیه رو زیر سوال نبرید
این یکی دیگه منبع نمیخواد ؛ شما بعد ماه رمضون برو پیش یه دکتر فوق تخصص بگو من به مدت یه ماه هر روز حدود 16 ساعت ( اگه درست گفته باشم ) چیزی نمیخورم ، اولین کاری که میکنه بهت میگه خودتو به روان پزشک معرفی کن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا من کاری به غذا ندارم ولی آب رو دیگه اصلا نمیشه نادیده گرفت . یه همچین مدتی آب نخوری داغون میکنه سیستمتو .
حتما پیش زمینه ای چیزی داشته که سکته کرده
ادم سالم بخاطر 16 ساعت غذا نخوردن سکته مغزی نمیکنه
مثلا من روزه میگیرم اذیت هم نمیشم
طبق دین کسی که تواناییش رو نداره نباید بگیره ، یا کسی که معدش حساسه و زخم میشه و هر مریضی دیگه ، یا قضاش رو زمستون بگیره
اینهمه آدم هست که 50 سال روزه میگیرن و هیچی هم نمیشن
بگو اعتقاد ندارم نمیگیرم ،
چکار به بقیه دارید
البته این هم لازم نیست تو فروم بگید
تذکر پوریا رو جدی بگیرید :
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (06-25-2016),Dav1d (06-25-2016),Hooman.J (06-25-2016),Sharingan (06-25-2016),Soul Keeper (06-26-2016)
تعجبی نداره چون تیم csgo ایران اولین تجربه ی جهانیش بود . علاوه بر اون اوضاع پینگ و نتشون اصلا خوب نبود خیلی نتیجه ی خوبی گرفتن نسبت به نتشون.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لبنان توی گیمینگ و esports چند فرسخ از ایران جلوتره ( نمونش 2-3 تا از بازیکنای E-Lab که توی رنکینگ دوتا2 رتبه خوبی داشتن ) . میشه اینو از مجموعه های گیمینگ و اهمیتشون به این موضوع فهمید
آقا هر کسی خواست روزه میگیره هر کی هم مشکل داشت نمیگیره واد د فاز؟ دعوا سر چیه؟ بیخیال
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
قدیم چقدر انگیزه برای فعالیت زیاد بود ، همزمان کلی آموزش ، مسابقات رسمی و دوستانه ، دمو های دوتاسینما و.. ، دمو دوتاباز ، ترجمه کتاب داستانه ، برنامه DBH و ...
حتی برای بخش استیم هم مدیر داشتیم ، کل استیم هرکی سوال داشت میومد اینجا از Ajax بپرسه
بعد اینهمه سال کسی جای قدیمیا رو پر نکرده
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میلاد خداییش مخالفم!
من خودم هر وقت ،وقت کنم آموزش کامل میزارم ولی واقعا سخته آدم نمیدونه به کدوم کارش برسه. همین الانم بخش استیم هر کسی سوالی میپرسه جوابش رو هم میگیره
خودت رو مثال میزنم،حال نداری دوتا2 ،استیم رو آپدیت کنی چون میترسی بهش وابسته بشی دوباره. همه درگیری دارن ،من الان باید دروس دانشگاه رو پاس کنم ،زبان بخونم،کارای سربازی رو بکنم ،آدم روزه هم باشه ( اگه به دوستان بر نمیخوره!!!!) دیگه بدتر داغون میشه.
ولی کلا من همه سایتایی که الان تو 4-8 ساله ( توی پردیس گیم از 87 عضوم توی بازی سنتر 87، توی بادی بیلدر 90 ،همشون الان همه کاربرا دارن اینجور حرفا رو میزنن،میگن جو چرا اینطوری شده و ...)
آموزش ها هم اکثر هیرو ها کامل هست،فقط یه سری مونده ،من خودم سعی میکنم تا آخر تابستون 2-3 آموزش خوب بزارم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Milad._.R (06-25-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©