This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرعت من خوبه مثل دانلود ها
سرعت من خوبه مثل دانلود ها
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A_W_Z_2 (06-25-2016)
سرعتش برای من Max سرعت دانلود ام هست که تا 470 میره ولی خیلی افت پیدا میکنه. هی تا 200 میره دوباره میاد روی 470. ثابت نمیمونه سرعت دانلود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در کل خوبه.
پینگشون 90 بود بچه های ایران پینگ لبنان 60This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زیاد فرقی نداره ولی دلیل اصلی باختشون به پیک کردن گان بود
چندتا راند 3 تا awp خریدن که واقعان حرکت احمقانه ای هستش
نکته بعدی بلد نبودن فلش یا اسموک بندازن !!!
چنتا ضعف دیگه هم داشتن بعضی وقتا جو گیر میشدن سریع راش میدادن همه باهم توی 20 ثانیه میمردن
[DR.[mmL (06-25-2016)
تغییرات پیت لرد تو اپدیت اخیر
میشه گفت به بازی اضافه شده .دقیقا مثل بن لادن وسطای اینتر نشنال فایل هاش اضافه شد.تو allstar matchهم معرفی شد
amin00988 (06-25-2016),A_W_Z_2 (06-25-2016),Soul Keeper (06-26-2016)
امروز پینگتون 103 بود . مونده تا باهاشون دستو پنجه نرم کنی ( من تا چند هفته پیش پارس آنلاین داشتم خیلی قعطی داشت دیگه چه برسه به مخابرات )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dav1d (06-25-2016)
میلاد یه سری شکلک معرفی کنم میتونی اضافه کنی به انجمن؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تک تک بخوام اضافه کنم که طول میکشه
باشه یه فکری برای شکلک ها میکنم
.ark Druid:. - Matches - DOTABUFF - Dota 2 Stats از اولین اکانت و اولین بازی تا thenew - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats آخرین اکانت و آخرین بازی
از اولین اکانت و اولین بازی : ABNightmare - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats تا آخرین اکانت و آخرین بازی توی زمان فعلی : Domino7310 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©