درسته منم نمیگم سالم سالم بوده ولی باز بخاطر روزه گرفتن فشار اومده بهش و این بلا سرش اومدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درسته منم نمیگم سالم سالم بوده ولی باز بخاطر روزه گرفتن فشار اومده بهش و این بلا سرش اومدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان قالب پست رو ميپسنديد عايا؟
معرفي تيم هاي حاضر در The International 2016
هر روز يكي الي 2 تا معرفي ميزارم تا اون موقع تيم هايي كه از qualifier ها ميان هم معلوم ميشه
Team Secret
عکس هارو نشون نمیده. wiki نمیزاره. خودت اپلود کن تو سایتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شکلک های قدیمی رو که زیاد کاربرد نداشت حذف کردم ، بجاش یه پک جدید اضافه کردم
نظرتون چیه ؟
Apdentist (06-26-2016),A_W_Z_2 (06-26-2016),Dav1d (06-26-2016),FCB (06-29-2016),Mohammad_ai69 (06-26-2016),samdeloges (06-26-2016),Slayer (06-26-2016),Soul Keeper (06-26-2016),Viper (06-26-2016)
خیلی خیلی خیلی باحالن دمت گرم،اگه بازم بیشتر کنی ( بخوای میتونم بهت لینک نمونه بدم) خیلی خوب میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Milad._.R (06-26-2016)
من هر روز صبح پینگم کمتر از 110ـه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
---------------------
این بازی رو ببینید با این که دوتا کانتر 100% من توی بازی بودند ( اسون و تیمبر ) اینقد پوش میدادم که کل لاین ها نزدیک باراکسشون بود!
چندتا فایت هم کل یارام مردند و فقط من زنده بودم از اون ور هم یک یا دو نفر مرده بودند ولی از بس پوش میدادم مجبور میشدند بک بدن
Sd و jakiro با من پارتی بودند واسه همین نرماله :
Match 2463041060 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اگه چندتا مد نظر داری بفرستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بخوام هرچی شکلک هست اضافه کنم شلوغ میشه
الان هم یکم شلوغه،
-----
فقط شکلک هایی که حذف شدن ، الان بجاشون متن نمایش داده میشه
دقت کردید وقتی پارتی میری گیم ( با ایرانی ها ) یارات یا دمن هم ایرانی میوفتند؟
دو روز پیش بود پارتی با مود sd رفتیم یکی بن بود 5 تا اونور هم ایرانی بودند !
یا امروز دو نفری رفتیم پارتی دو تای دیگه هم ایرانی بودند !
انصافا اگه ایرانی یار باشه با هام گیم خیلی بیشتر لذت داره ( بر عکس خیلیلا که متنفرند که یه ایرانی باهاشون باشه )
همشون خوبن ، کاش شکلک facepalm حرکت میکرد. یه شکلک facepalm خوب میخوایم که انتظارات رو براورده کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Milad._.R (06-26-2016)
Viper (06-26-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©