همون GTA V یه ماه جواب گو ـهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Match 2465922526 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
بعد چندوقت یه بازی درست درمون زدیم که حال بمون داد
آخرش به Omni & Neco افتاده بودم تو فانتشون فانتا هی میس میداد اونا هم هی هیل میکردن سیتنیک هم داشتم با اولتی Omni قشنگ 1 دقیقه و نیم هیرو میکشم از فانتا هم بیرون نیومدم
ما مثه خر جلو بودیم تا اینکه یارامون هی میرفتن تک تک میمردن
بات می(But Me) رفتم چندجا که هنوز تینکر بلینک نداد کشتمش و آیتم آوردم چندبار هم فایت کردیم من قسر در رفتم(این که تو فایت ها نمیری خیلی مهمه چون XPM & GPM میوفته جلو)
آخرش یه جا Ursa و Invoker گنکیدیم تا تونستیم با اسپلیت پوش 2طرفو بزنیم
بعدم یه فایت دیگه و پایین بعدشم روپایی تو فانتشون
خلاصه خیلی جیگرم حال اومد
بخاطر این بازی یه ساعت دیرتر افطار کردم
[SIGPIC][/SIGPIC]
nfs 2015 مرحله ای داره؟ سینگل منظورم هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ATER (06-27-2016)
اره داره ولي نياز به اينترنت داره در همه حالات (اگه برات open world بودن بازي مهم نيست dc بازي بهتريه )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا u4 نيست تو عكس ها جاش خاليه
ATER (06-27-2016)
Uncharted و The Witcher رو اینترنتی از Store خریدم هارد دیسک ندارم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dav1d (06-27-2016)
یعنی پینگ و این جور چیز ها مشکل ساز میشه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طولانی هست مرحله ایش یا کمه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
آیا خجالت نمیکشید؟
Team Secret
اگه همه رو ببری حدود 7 - 8 ساعتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (06-27-2016)
خمار دوتا 2 ای نه ؟ درکت میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©