هیچ بد بختی بد تر از داشتن نوب توی تیم نیست ، هیچ نوبی بد تر از نوب دوتا2 نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روس با شعور
هیچ بد بختی بد تر از داشتن نوب توی تیم نیست ، هیچ نوبی بد تر از نوب دوتا2 نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روس با شعور
ویرایش توسط ATER : 06-28-2016 در ساعت 09:20 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
samdeloges (06-28-2016)
من ديگه از انلاين زده شدم.story line قشنگ رو ترجيح ميدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
این کیلزون حالمو بهم زد اصلا حال نداد بهم دنبال کیلزون ps3 ام بدجورThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
نوبای CS:GO کمی ندارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
دست رو دلم نزار برو پست قبلی من تو صفحه قبل بخون میفهمی چی کشیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (06-28-2016)
آقا کمتر از من استفاده کنین
Team Secret
Milad._.R (06-28-2016)
ینی هنوزم که هنوزه با "نگار" و "اشتباه خوب" دارم حال میکنم
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
A_W_Z_2 (06-28-2016)
The Witcher 3 یکی از قشنگ ترین بازی های عمرم بوده داستان فوقلعاده داشت با این که غم انگیز ترین داستان رو من برم ولی خیلی خوشم اومد دی ال سی blood and wine هم فوقلعادستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عجب واجب شد بازی کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©