اصلا تویه ژانر همدیگه نیست ولی اگه دوتا 2 رو بخوای با Witcher مقایسه کنی یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیت رو کردی , اصلا دوتا در این حد و اندازه ها نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا تویه ژانر همدیگه نیست ولی اگه دوتا 2 رو بخوای با Witcher مقایسه کنی یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیت رو کردی , اصلا دوتا در این حد و اندازه ها نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (06-28-2016),Soul Keeper (06-28-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در انجمن دوتا به مقدسات توهین نکن ، دوتا بهترین بازی جهانه
Hossein.IR (06-28-2016)
میلاد راست میگه
رهی (06-29-2016)
دوستان من میخوام با یکی از کاربران همین سایت trade کنم.یعنی اون میخواد برای من ایتم بفرسته ...
ایدی من لیمیته واسه همین من نمیتونم invite to trade شون کنم!
یکی میگه الان من باید چه کنم ؟!
مگه به اینچیزاست ، کی میره اینجا رای میده ، یوزر اسکور رو ببین
دوتا رو فقط میشه با خودش مقایسه کرد و امتیاز داد ، بقیه بازی ها در حد و اندازه دوتا نیستن ، همشون تاریخ مصرف دارن
یوزر اسکور دوتا 2 رو میگی دیگه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متا اسکر رو زیر سوال میبری؟
هر بازیی تاریخ مصرف داره؟ Witcher حدود 13 ماه پیش اومده.
Recent Rating رو داشته باش
13 ماه فقط ؟
دوتا1 چند سال پیش اومد ؟ از روز اولی که منتشر شد تا الان چقدر پلیراش بیشتر شد ؟
اگه دوتا1 وجود نداشت ، و یکدفعه 13 ماه پیش میومد ، شک نکن از همه جا 10از10 میگرفت
الان این امتیازی که به دوتا2 میدن ، دیگه خلاقیت بازی رو در نظر نمیگیرن ، اصلا نمیتونن درست قضاوت کنن ، چون بازی از سال ها پیش بوده
میخوام ببینم 5 سال دیگه هم witcher بازی میکنی یا نه
نزن این حرفا رو میلاد بهت میخندنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اول اینکه Witcher آنلاین نیست , دوم اینکه 5 سال دیگه Witcher رو میخوای ببینی؟
برو این بازی ها رو تو استیم چک کن بعد بیا دوباره پستت رو بخون
Dragon Age : Origins
Mass Effect 2
Elder Scrolls Skyrim
Elder Scrolls Oblivion
همه ی این بازیا هم +5 سال از تاریخ انتشارشون گذشته.
زمانی که یه بازی رو دارن نقد میکنن ( منتقد ها نه User Score که سلیقه ایه) تمام المان های بازی در نظر گرفته میشه صرفا چون دوتا 2 هست نمیگن از دوتا 1 کپی کرده پس فلانه.
که میبینی دوتا 2 اسکرش 90 هست و ویچر 92.
در ضمن دوتا 1 نمیتونست یهو 13 ماهه پیش ظاهر شه چون یک Mod هست نه بازی
Dav1d (06-28-2016)
بازی های دیگه رو چکار داری ،بحث در مورد witcherـه که گفتی دوتا در حد اندازش نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وگرنه هیچ بازیی رو نمیشه با دوتا مقایسه کرد ، چه برسه به یک بازی افلاین که تاریخ مصرف داره
هیچوقت نمیتونن درست قضاوت کنن در مورد بازی که از چندین سال پیش بوده و کم کم توسعه دادنش ، و امتیازی که بهش میدن مقایسه ای بشه با بازی هایی که تاریخ تولیدشون امسال یا سال پیش بوده
حالا تو فکر کن میتونن
الان آماری هست از تعداد پلیر های هر بازی ؟ اون آمار رو ببینی میتونی بگی کدوم بازی بهترین بازیه ، نه اینکه فلان منتقدان بگن این خوب است ، فیلم سینمایی که نیست ، بازی کلا از اساس برای سرگرمیه ، و فقط تعداد پلیرها و طول عمر پلیرها میتونه مشخص کنه کدوم بازی بهتره چون بیشترین افراد رو در بیشترین بازه زمانی تونست سرگرم کنه
البته بازی سالم که صحنه های مستهجن نداشته باشه و اینکه شرایط تبلیغاتیشون هم در حد مناسب باشه که نگیم فلان بازی دیده نشد . در مورد دوتا و witcher هم این بحث ها وجود نداره
تو فرض کن دوتا1 وجود نداشت ، 13 ماه پیش دوتا2 میومد ،در ضمن دوتا 1 نمیتونست یهو 13 ماهه پیش ظاهر شه چون یک Mod هست نه بازی
دیگه بازی های مشابه دوتا وجود نداشت و یک بازی کاملا جدید بود و کلی سر و صدا میکرد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©