league of legend release date is 27 octobr of 2009
league of legend release date is 27 octobr of 2009
مقایسه witcher و dota مثل مقایسه کردن خربزه با میوه های استوایی عه
هیچ موقع هم meta رو معیار بازیاتون قرار ندین
ببینین کدومش به شمات حال میده
آدم میشناسم به شاهکاری مثل skyrim میگه آشغال و خسته کننده
قرار نیس هر بازی در هر سبکی به مزاج همه خوش بیاد حتی اگه بهترین تو سبک خودش باشه
Team Secret
Sharingan (06-28-2016)
منطقت از پایه غلطه , من بازی های دیگه ی سبک RPG رو مثال زدم تا بیبینی بازی های این سبک بعد 5 سال هم طرفدارشون رو دارن , 5 سال دیگه هم عکس Witcher رو میزارم برات که ملطفت بشی :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از اونجایی که بازی آنلاین نیست شما میتونی تو لینک زیر بری و ببینی که سری بازیی های ویتچر 20 میلیون پلیر داره و 20 میلیون نسخه فروش رفته , و ویچر 3 به تنهایی 17 میلیون دلار فروخته.
https://www.vg247.com/2016/03/10/the...ies-worldwide/
بازم اطلاعاتت غلطه چون ویتچر سری 1 اش سال 2009 اومد و همینطور از رویه کتاب ساخته شده
دوتا 2 هم همینطوری محبوبیتش رو از دست میده همینطور که HOTS و OW اومدن و از روی Compendium هم مشخصه.
All time Peak دوتا 2 هم 1,291,328 هست , که اگه بخوایم با ویتچری که کلا Multi player نداره مقابسه کنیم تقریبا 1/10 شه
چشم و گوش بسته طرفداریه بازی رو که انجامم نمیدی نکن آمار دروغ نمی گن
من تو اولین پستم گفتم کلا ژانرشون مختلفه و ویچر حتی مالتی پلیر نداره , ولی Statistics دروغ نمیگهمقایسه witcher و dota مثل مقایسه کردن خربزه با میوه های استوایی عه
هیچ موقع هم meta رو معیار بازیاتون قرار ندین
ببینین کدومش به شمات حال میده
آدم میشناسم به شاهکاری مثل skyrim میگه آشغال و خسته کننده
قرار نیس هر بازی در هر سبکی به مزاج همه خوش بیاد حتی اگه بهترین تو سبک خودش باشه
rinnegan (06-28-2016)
ببینم گلابی یعنی تو میخوای بگی witcher بهتره؟ میلاد راس میگه 5 سال دیگه witcher رو بزارن جلوت تفم نمیندازی روش ولی دوتا
بازی فقط skyrim بعد از 5 سال هنوز دارم باهاش زندگی میکنم. la noire هم باحال بود.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ما کاربران سایت دوتاباز درخواست اخراج کاربر Sharingan را به دلیل توهین به مقدسات داریم
اخراج نشدن وی تا 24 ساعت به منزله اعلان جنگ به ده ها میلیون بازیکن دوتا خواهد بود
Team Secret
♀♠♥ßKß♥♠♀ (06-28-2016),Milad._.R (06-28-2016),samdeloges (06-28-2016)
Preach - اون BMW که Razor تو پاچت میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Lol , ویچر از اسکایریم بزرگتر نباشه کوچیک تر نیست برادر من.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما وقتی به بازیه آفلاین رو با یه بازیه Online F2P مقایسه میکنی و بازم Peak User هاش بیشتره , اینا نشون میده که یه خبرای هست.
الان Overwatch تو Open Beta که 2 ماهه پیش بود 9.7 میلیون پلیر داشت تو 5 روز , میشه روزی 2 میلیون نفر. به چیه دوتا مینازی؟ :دی
A_W_Z_2 (06-28-2016)
منطق خودت غلطه در آینده بالاخره به منطق من میرسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون طرفدارها که میگی در حد و اندازه طرفدارهای دوتا نیستن !
20 میلیون فروش که معلوم نیست به دست پلیر نهایی رسیده یا تو انبار فروشگاه خاک میخوره ، و اینکه اصلا این امار برای بازارگرمی نباشه که اگه واقعی هم باشه باز در حد و اندازه دوتا نیست ، جمع پلیرهای دوتا در ایران چند میلیون میشه
2009
تو فکر کن از دست میده اون بازیای درپیت رو با دوتا مقایسه میکنی HOTS , OW چی هستن اینا اصلا
بحث کردن با تو فایده ای نداره ، با ویتچر حالی میکنی ، بکن
ولی دیگه با دوتا مقایسه نکن که بگی در حد اندازش نیست ،چون اگه قرار به حد اندازه باشه ، باید گفت ویتچر در حد و اندازه دوتا نیست
اول ینکه امار از کجا معلوم درست باشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ذوم اینکه اون پلیرهایی که میگی بیشترشون دارن همزمان دوتا هم بازی میکنن یکیش خودت
ویتچر حکم چیپس و پفک رو داره برات ، ولی خودت متوجه نیستی غذا اصلیت دوتا اِ
dark druid (06-28-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteآقا بزنین بن کنین این هویجو :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تمام آمار هایی که بهت دادم با منبع و لینک دادم.اول ینکه امار از کجا معلوم درست باشه !
ذوم اینکه اون پلیرهایی که میگی بیشترشون دارن همزمان دوتا هم بازی میکنن یکیش خودت
ویتچر حکم چیپس و پفک رو داره برات ، ولی خودت متوجه نیستی غذا اصلیت دوتا اِ
The Overwatch open beta was played by more than 9.7 million people | PC Gamer
A_W_Z_2 (06-28-2016),Hooman.J (06-28-2016),samdeloges (06-28-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©