هویج اون Geralt عهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هویج اون بانو Yennefer تونه
هویج اون Geralt عهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هویج اون بانو Yennefer تونه
ویرایش توسط Hooman.J : 06-28-2016 در ساعت 06:34 PM
Team Secret
آقا تو هم که خودی در اومدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میلاد دیدی؟ کاربر فعالاتم Witcher بازی میکنن یواشکی :دی
Apdentist (06-28-2016),Hooman.J (06-28-2016),samdeloges (06-28-2016)
ای میلاد خیانتکار اینقد حرف دوتا رو میزنی ولی الان 3 سال و خورده ایه که نگاه دوتا2هم نکردی...
البته تازه پست های 3-4 صفحه قبل رو دیدم،اصلا مقایسه witcher با dota2 کاملا از پایه اشتباهه چون سبکا کلا فرق داره.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
گفتم که حکم چیپس و پفک رو دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجا همه غذای اصلیشون دوتاست
اگه روزی بخوام بازی کنم دوتا بازی میکنم ، البته موبایل بحثش جداستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من جواب پوریا رو دادم که کفر گفته بود ، وگرنه در حد و اندازه مقایسه کردن هم نیست
Hooman.J (06-28-2016),samdeloges (06-28-2016),Sharingan (06-28-2016)
♀♠♥ßKß♥♠♀ (06-28-2016),Milad._.R (06-28-2016),samdeloges (06-28-2016),Sharingan (06-28-2016)
خواهشا اینقد همه چیز ننویسید!
به سرعت هر کی هرچیزی میاد مینویسه!
الان یه موضوعی من پرسیدم حدود 2 ساعت پیش 3 4 صفحه رد شده ازش!
خوب این چه وضعشه
اسمه تاپیک و ببین , چه انتظاری داری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین استیکر kappa چند صفحه اسپم به خودش اختصاص دادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط به همین بسنده میکنم که بپرسم ازت ایران چند میلیون دوتا پلیر داره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Rest in Pepperoni
دقیق نمیدونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی ویتچر زیر 100 نفر که 99نفرشون دوتا بازی میکنن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©