سایت نه ، سرور رو دیداس میکنن
علت معلوم نیست ، با توجه به شدت حمله بعید میرسه بخاطر دوتاباز باشه ، چون کار هر بچه ای نیست اینجور دیداس کردن
سایت نه ، سرور رو دیداس میکنن
علت معلوم نیست ، با توجه به شدت حمله بعید میرسه بخاطر دوتاباز باشه ، چون کار هر بچه ای نیست اینجور دیداس کردن
bot match رو سر جمع فکر کنم 7 8 بار رفتم واقعا خسته کننده هست...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما خب یک چیزی رو فهمیدم. یعنی برام ثابت شد. اینکه میگن مثلا mmr یک pc نمیدونم ip یا هر چی ثابته بیخود نیست. شما از همون روش استفاده کردی
لینک زیر قسمت صورتی رنگش رو بخونید:
https://www.epicnpc.com/threads/669116-MMRdota-com-Boosting-an-Coaching-FASTEST-SERVICE!!-100-POSITIVE-FEEDBACK!!
البته الان فرق کرده. اما تا چند هفته پیش 450 دلار میگرفت 10 تا tbd بازی میکرد 30 تا بقیشم اصلا میگفت خودتون بازی کنید بعد رنکت میشد بین 5 تا 6k هر رنکی که بودی!
به مراتب قیمت ها پایین میومد. مثلا این قیمتی که الان زده من یادمه برای 4.5k بود. تو این روش شما حتما لازم داری تا یک رفیق یا آشنایی داشته باشی که رنکش بالا باشه. سطح بازی هم مهم نیست فقط باید به حد رنک رسوند تا بدی برات بازی کنه. win/loss رنک یا آیدی هم نمیدونم مهمه یا نه. اینو اگه میدونی بگو
یک همچین روشی فقط به درد فروش میخوره. بیخود نیست انقدر 4k زیاد شده...
[
واقعا هضم کردم خیلی عالی بود خیلی. ولی خوب مشکل بعضیا یا کلا پلیر های ایرانی اینه که مثلا خودم نیاز دارم حداقل 1 یار قوی باهام پارتی باشه تا پیشرفت کنم ینی از یکی که بازیش در سطح خوب و عالی هست باید باهش باشم تا بازیو یاد بگیرم و امان از این که تو ایران همه پلیر های خوب و رنک بالا{اصلا منظورم اقا محمد نیست کلی میگم} فک میکنن اگه با normalskill ها یا مثلا 1 بار بازی یارو رو دیده متوسط بوده گیم برن اقته .و میبازن برعکس باعث میشه انگیزه اونی که نورمال هست بیشتر هم بشه من خودم یادم هست تو گارنا 3 سال پیش یا 4 سال پیش با یکی مصاحبه کردم به اسم امید رضایی ono {فک کنم بشناسین},و ازیه جوری دوست شدیم یادمه تا قبل از ایمکه بره دونا 2 5 شنبه ها میرفیم باهاش گیم من اون موقع هیچی بارم نبود فقط ساپ میشستم یه 1 ماه که گذشت چند بار گقت mid برو عیب نداره اگه feed هم بدی ما جمع میکنیم یادمه mid میرفنم feed که نمیدادم هیچی برعکس خوبم بازی میکردم. برا اثبلت حرفام 1 2 تا ریپلی اون بازیا رو تو سایت یه جا دیگه اپ کردم {فک کنم هنوز دارم بگردم ببنم هست} در کل بواقعا حرفfcb اقا محمد درسه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دو بار با یه کامپیوتر یک ای پی اسمرف کردم( یکیش همین دو سه هفته پیش بود ) دوتاش هم رنک 427x داد بم . من حدس می زنم اون فاصله ی زیادی که می افته باید تو اون بازی tbd ها باشه اصلا نمی دونم چطوری یه بازی به kda خوب هیج پرشی تو رنک های tbd ایجاد نمی شه یعنی اگه avg 4311 باشه بازی بعد در حد 50 واحد تغیر می کنه . یکی از بازیام یادمه رندم زدم کلاک داد رفتم افلین خیلی هم دث دادم , اون بازیم باختیم اما دسته بعدیش به avg اضافه شد !
رنکه ایدی اصلیم 3800 بود (نرمالام high اسکیل ) ولی اسمرف هام vhs و 4.3 ....
بازیای قبل tbd فقط استارت رنکو معلوم می کنن که تو این شکی ندارم (hs=3.7 vhs=4.2 )
FCB (06-30-2016)
کاملا رد می کنم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بازیام همش vhs هست چه تو نرمال چه رنک . یه دوسنی هست حدودا 3-4 ساله با اون بازی می کنم ایدیش تو سایت Viper هست شاید تو dab دیده باشیدش .
توی دوتا باف فک کنم یا HS هست یا NS . می خوام اینو بگم که هر دفعه که باش بازی کردم من یه چیزی ازش یاد گرفنم با اینکه تو دوتا باف سطحش پایین تره. خلاصه اینکه اصلا به vhs اینا نیست .
دوتا باز خفنی نیستم که با مثالی که زدی مقایسه کنی از رو تجربه خودم می گم , فقط با دیدن ریپلی و انالیزشون می شه بازی بهتر یاد گرفت نه صرفا با یه بازیکن vhs بازی کردن . وقتی با بازیکنای خوب هم بازی می شید که بازیتون به اون حد برسه .
یادمه اون اولا اینقد سرم داد زدن که کلا می خواسنم دیگه دوتا بازی نکم اینطور نبود یهو بزارن با بازیکن خوبا هم تیمی شی مخصوصا تو گیم نت
خیلی از ما ها فقط بازی می کنیم تا وقتمون بگزره اما یکی که هدفش اینه که جایی برسه با برنامه پیش میره .
rinnegan (06-30-2016),TheNiGhTwOLFs (06-30-2016),Viper (06-30-2016)
من نمیگم باید با vhr حتما باشی ! من میگم پلیر باشه بله من خودم تجربه بازی کردن با علی رضا رو 2 سال پیش داشتم واقعا بازی خوب هست.! و ازش کلی سوال میپبرسم {میتونی ازش سوال کنی که چه قد گیر داشتم تو دوتا 2 که ازش پرسیدم همشم واسم توضیح داده} من میگم کلا باید باید کسایی که بازیشون خوبه اجازه بازی کردن اطراف و پلیر هایه ظعیف ترو با خودشون بدن که تو ایران انجوری نیست حدا اقل!...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خواهش میکنم. بله همه جور آدم داریم. اما طبیعت ما اینه تا به جایی رسیدیدم خودمون رو بگیریم! اما یکسری هم حق دارن ج کسی رو ندن چون یکسری هستن بخوای به قول معروف بهشون رو بدی سوارت میشن...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر اشتباه نکنم یکبار با ono بازی کردم اونم all star match مسابقات خودمون بود فکر کنم. با بقیه هم حداقل ۲ ۳ دست بازی کردم اما بیشتر با علی pxl بوده و بعد از اون امیر phanthom. در کل بچه های ایران حرف ندارن. من یک زمان عاشق بازی unx بودم. یعنی تو ایران offlane رو دستش نداشتیم منم اون موقع زمان مسابقات تو تیم pos 3 بودم و برا همین الگوم بود.
چقدر با همین بچه ها میرفتیم cast مسابقات...مهمان های افتخاری بازیها اون زمان مد بود وسط کست زنگ خونه زده میشد بعد طرف میرفت میگفت خب من ی لحظه brb شم پیتزا اومد یادش بخیر واقعا. میلاد که به خاطر cast آرش و فربد از همه کاراش میزد میومد watch تمام انجمن هم نظرسنجی گذاشته بودن آرش رو از cast بردارین میلاد میگفت نه
TheNiGhTwOLFs (06-30-2016)
Mohammad_ai69 (06-30-2016),TheNiGhTwOLFs (06-30-2016)
اره اگه به طرف رو بدی سوار که هیچی ! کولی میگیرن:d ولی در کل باید سعی بشه سطح افراد متوسط و ظعیف رو برد بالا با استفاده از تجربیات بازیکنای خوب.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رنک 4000 کار خیلی ساده ایه !
من خودم بعد از 1 سال دوتا 2 بازی کردن 2 تا اکانت +4000 دارم بدون این روش هایی که گفتید ...
90% پلیر های این سایت رنک 4000 میتونن داشته باشن رنک +5000 واقعا کار سختیه ...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©