من که توی اسمورفشم موندم . فعلا یه اکانت جدید زدم دارم bot match میرم ببینم چی میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که توی اسمورفشم موندم . فعلا یه اکانت جدید زدم دارم bot match میرم ببینم چی میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
اسمورف کلا به سطح بازی پلیر بستگی دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فک کنم بعد 3تا اکانت بش رسیدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
قبلا ها رسیدم شونصد تا اکانت اسمورف داشتم جدیدنا بازیم خوب شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از من به تو نصیحت ...به خدا ارزش نداره به خاطر این چرت و پرتا اعصابت خورد بشه من خودم قبلش خیلی حرص میخوردم خدا شاهده ضرر جبران نا پذیری دیدم (هر چند ممکنه غیر قابل با ور برات باشه ولی خدا کنه باور کنی)در کل بخاطر اینا اعصابت خورد نشه در ضمن در نظر بگیری کسی که جلوت میفته و گاو بازی در میاره ممکنه بچه 9-12 ساله و گاهی 8 ساله باشه زیاد حرص نخور سر چیزی که تو عالم واقعیت وجود نداره به خدا الان من خودم خیلی پشیمونم سر همین حرصای بیخودی که میخوردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از این 50 نفر که میشناسی چند نفرشون اهل trade هستن؟ و چند نفرشون تا حالا برای خرید آیتم اقدام کردن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر میتونی average mmr کل این 50 تا رو هم بگو
بعد از تموم شدن بازی به هیچ وجه شخصیت ها برنمیگردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2تا dlc بزرگ برای بازی اومده که به اندازه ی خود بازی داستانش قشنگ و زیباست
heart of stone و blood and wine
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوتا2 رو نمی دونم ولی دوتا1 پلی میدن . اونایی که دوتا2 هم بازی می کنن فکر نکنم اهل trade و آیتم بازی و اینا باشن .mmr 4-5 باید باشن ولی بیشترشون 3k یا پایین تر میانگین 2.7-3k
"I'm the beast of bedtime tales."
FCB (07-03-2016),TheNiGhTwOLFs (07-03-2016)
اقا اگه میشه یه راه حلم واسه کسایی که تیم ندارن پیدا کنید تایپیک چیزی زده شه یا هر چیزی دیگه ممنون.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©