مدل موس من farasoo آشغاله
کیبورد هم genius gk 050010 هست که 8 ساله استفاده میکنم هنوزم هیچ مشکلی نداره . انقدر توش آت و آشغال جمع شده قصد دارم کیبورد رو تشریح کنم غذاهای توشو بفرستم به عنوان کمک برای جنگ عربستان و یمن
مدل موس من farasoo آشغاله
کیبورد هم genius gk 050010 هست که 8 ساله استفاده میکنم هنوزم هیچ مشکلی نداره . انقدر توش آت و آشغال جمع شده قصد دارم کیبورد رو تشریح کنم غذاهای توشو بفرستم به عنوان کمک برای جنگ عربستان و یمن
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Mr.Nobody (04-03-2015)
کیبورد منم از ایناس
http://www.theitbazaar.com/images13/...b-901-ps-2.jpg
موسمم کلا معلوم نیس چیه هر چی گشتم نتونستم چیزی در مورد مدلش پیدا کنم
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
من هر وقت خونه میگم میخوام برم ouroboros بگیرم 520 تومن بهم فحش میدن میگن خیلی خری از خجالتم اقدام به خرید نمیکنم!
دیگه Deathadder یا Taipan کافیه حتی حرفه ای ها هم Ouroboros نمیگیرن مگه میخوای چیکار کنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[DR.[mmL (04-03-2015)
والله چند سال پیش لپ تاپ 500 تومان بود حالا یه موس...
ایران و 5+1 به توافق رسیدن طوری که TV iran گفت حالا ببینیم بعد 6-7 ماه دیگه میشه چیزی خرید یا همینطور میمونه
5% هم رو تورم تائثیر نداره قول میدم حتی بعد از 10 سال که تمام تحریم ها رفع شد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلار هیچ وقت از 3000 تومن کم تر نمیشه این چیزیه که ریس بانک مرکزی گفته.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
تا چندسال دیگه طلب ما از هند بابت نفت به 9 میلیارد دلار میرسه که تا به الان هند به دلیل تحریم باید 40% از این مبلغ رو به روپیه حساب میکرد و بهمین خاطر ما واردات کالا از این کشور زیاد داشتیم...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این تنها یکی از کوچکترین موارد بعد از رفع تحریم هست...گفتم که دستتون بیاد قضیه از چه قراره. از طرفی من اون گفته رئیس بانک مرکزی رو نخوندم تا حالا و در صحتش شک دارم...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ATER (04-04-2015)
توی تلوزیون گفت توی برنامه زنده خودم دیدم حدودا 5 -6 ماه بعد از این که دولت روحانی امد سرکار.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آوردنش توی برنامه زنده گفت چطور شد دلار از 3500 یهو رسید به 3100 ولی دیگه کاهش پیدا نکرد؟ اون هم گفت : این دولت بودجه خودش رو روی دلار 3 تومن بسته و قیمت دلار ار این کم تر نخواهد شد.
یه نکته دیگه ایران بین 20 اقتصاد برتر جهان هست . پس چرا گرونی بیداد میکنه؟ چون توی ایران پول خیلی زیاد هست ولی این پول ها خیلی بد مدیریت میشه همش حیف و میل میشه.
تا حالا توی ایران نداشتیم که چیزی ارزون بشه و نخواهد شد.(البته بجز طلا ، سهام ، و دلار که بالا پایین میشه) در بهترین حالت دلار به 2800 تومن میرسه.
خود دولت میخواد دلار بالا باشه چون توی صادرات خیلی براش سود داره.
البته هیچ چیز قطعی نیست ولی من 95% یه این مسئله باور دارم.
ویرایش توسط ATER : 04-04-2015 در ساعت 08:04 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
شما اون موقع رو با الان یکی میکنی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین دیروز وزیر اقتصاد گفت مدیر صندوق بین الملل بعد از بازدیدش از ایران و همینطور این جریان توافق گفت در ایران چیزی کمتر از معجزه روی نداده!
ما الان نرخ تورم 20% رو توی 93 رسوندیم به 15% اونم با این وضع آشفته بازار و توی امسال هم قصد بر این هست که تک رقمی بشه...کلا" تورم تو هیچ جای دنیا هیچ وقت 0 نمیشه و هست اما خب روندش کند هست
چطور دلار تا من یاد دارم بیش از 10 سال 1000 تومن بود؟ الان چه فرقی کرده؟ هیچی شونصدتا تحریم داریم از غرب یک طرف تحریم های چندجانبه آمریکا و فرانسه و انگلیس هم یک طرف که خودشون از طرف خودشون وضع کردن و به قول ظریف انسانی که نیست هیچ عاقلانه هم نیست.
خلاصه در کل درسته قیمت دلار به این زودی ها پایین نخواهد آمد اما در اینکه پایین میاد یا نه هم بله میاد و در اینکه این پایین آمدن هم از مرز 3000 تومن میگذره هم بله میگذره چون همین الانشم دلار دولتی که بانک مرکزی میده 2800-900 هست.
فعلا" حالا حالاها خبری از این چیزا نیست البته تا 8 تیر ببینیم چی میشه و کار به کجا میرسه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دوستان هر دوتون درست میگین اما تا جاهاییش من اصلاحش میکنم ، ببینید اجناس زیادی با دلار گرون و موقع تحریم وارد کشور شده تا زمانی که این اجناس مصرف نشه که چیزای جدید با دلار خوب و غیر تحریم وارد نشده دلار به همین قیمت خواهد بود و همچنین شاهد پایین اومدن قیمت اجناس هم نخواهیم بود و اینکار به این زودی اتفاق نمیفته چون زیادی انبار کردن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©